Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πως να σταματήσουμε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη


Μοιάζει σαν ένα κακό σενάριο για μία B-movie. Η ανθρωπότητα έχει κατακτηθεί από μια σατανική σέκτα. Ο καθένας πρέπει κρυφά να δηλώσει υποταγή σε αυτή την σέκτα, αν θέλει να προχωρήσει. Τα μέλη της αναγκάζονται να συμβιβαστούν και εκβιάζονται για να εξασφαλιστεί ότι θα μείνουν πιστοί.


Παρά το γεγονός ότι τα μνημεία και τα σύμβολα αυτής της λατρείας είναι παντού, κανείς δεν τολμά να αναφέρει το όνομά της, ή να προκαλέσει την κυριαρχία της.


Ο Νόμος του Murphy είναι αληθινός. Αν μπορεί να πάει στραβά, θα πάει. Για την ανθρωπότητα, ήδη έχει πάει.


Ο δυτικός «πολιτισμός» έχει υπονομευτεί από αυτή τη σέκτα. Η λεγόμενη "φώτιση" αντιπροσωπεύει την απόρριψη του Θεού και του ανθρώπου.


Μια μικρή κλίκα καμπαλιστών τραπεζιτών, οι Illuminati, έχουν υποκαταστήσει τον Θεό (δηλαδή τους φυσικούς και ηθικούς νόμους του σύμπαντος) στο ευρύ όνομα του «ανθρωπισμού», της «αιτίας», της «προόδου». Στο εξής, θα καθορίσουν το τι είναι υγιεινό και φυσιολογικό, δηλ. η ομοφυλοφιλία, η ακολασία, η παιδοφιλία, η αιμομιξία.


Σήμερα, η ανθρωπότητα βρίσκεται στη σατανική λαβή τους και βυθίζεται όλο και περισσότερο σε κώμα. Το Πλοίο του Πολιτισμού βυθίζεται κάτω από τα κύματα, ενώ οι επιβάτες κοιμούνται. Για να χρησιμοποιήσουμε έναν άλλο ναυτικό όρο μεταφορικά, είμαστε σε ένα κολπίσκο χωρίς ένα κουπί.


Οι Illuminati τραπεζίτες χειραγωγούν τα γεγονότα για να καταστρέψουν τα ιδρύματα του χριστιανικού πολιτισμού – τη θρησκεία / εκκλησία (Θεός), τη φυλή, το έθνος και την οικογένεια - και στρατολογούν την ανθρωπότητα στην σέκτα τους. Αυτή είναι η "Νέα Παγκόσμια Τάξη."




Υποκινούν και χρηματοδοτούν πολέμους για να καταστρέψουν τα έθνη και προβάλουν συγγραφείς που εξαπλώνουν αισθήματα απομόνωσης και απογοήτευσης. Κρατούν κρατούμενη την ανθρωπότητα με τον έλεγχο του νου. Δεν είναι τυχαίο ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχονται από μια χούφτα εταιρειών με αποκρυφιστικά λογότυπα.


Η ανατροπή της ανθρωπότητας από αυτή τη μικρή σέκτα και τους συμμάχους της είναι η καταπιεσμένη αληθινή ιστορία του σύγχρονου κόσμου. Αυτή είναι η μόνη πραγματική σύγκρουση. Illuminati εναντίον ανθρωπότητας. Όλες οι άλλες συγκρούσεις παρουσιάζονται μόνο για αντιπερισπασμό.


Παρ’ όλες τις ενδείξεις, εμείς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε άρνηση. Δεν πιστεύουμε σε αυτή την συνωμοσία. Είναι σαν να μαθαίνουμε ότι έχουμε καρκίνο τελικού σταδίου. Δεν θέλουμε να το ξέρουμε. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας λένε ότι οι δημοκρατικοί και πολιτιστικοί θεσμοί μας είναι υγιείς και υπεύθυνοι. Εμείς προτιμούμε να το πιστεύουμε αυτό. Υποφέρουμε από μια γνωστική ασυμφωνία.


Η συνωμοσία είναι πραγματική και είναι πολύ χειρότερη από όσο νομίζουμε. Ισχυροί άνθρωποι έχουν ζήσει μόνο και μόνο για αυτό το σχέδιο για αιώνες. Έχουν ανεγείρει ένα φαύλο αστυνομικό κράτος πίσω από την πρόσοψη του δημοκρατικού πολιτεύματος και της ελευθερίας. Η κωμωδία του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» είναι μια πρόφαση για να φυλακίσουν ολόκληρο τον πληθυσμό.




Τα πρωτόκολλα έχουν γίνει πραγματικότητα. Οι Illuminati θέλουν να κατέχουν και να ελέγχουν όλους. Θέλουν να είναι καλοί. Έχουν σκηνοθετήσει όλες τις επαναστάσεις, τους Παγκοσμίους Πολέμους, τον Ψυχρό Πόλεμο, την Κορέα, το Βιετνάμ, την δολοφονία του JFK, την 9-11, το Ιράκ και το Αφγανιστάν και τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας».


Σήμερα, είναι απασχολημένοι να κλέβουν τον πλούτο του Καντάφι. (Προτιμούν μαριονέτες από φουσκωμένα εθνικά αφεντικά.)


Είναι υπεύθυνοι στο να κατασκευάσουν τις γυναίκες στο να έχουν φόβο και καχυποψία για τους άνδρες, γιατί είναι καλύτερα το ‘διαίρει και βασίλευε’. Είναι υπεύθυνοι για την "σεξουαλική απελευθέρωση" (γνωστή και ως υποδούλωση) η οποία ευτέλισε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις σε μία φτηνή εκσπερμάτωση. Χρησιμοποιούν το σεξ για να μας μετατρέψουν συστηματικά, σε κατοικίδια ζώα τους.


Είμαστε ελεύθεροι σε μία περιορισμένη ατομική έννοια, δόξα τω Θεώ. Αλλά συλλογικά, είμαστε σε μία φάρμα. Αν πραγματικά νοιάζονταν για την ελευθερία, θα μας ενδυνάμωναν. Θα δίδασκαν τις πολιτικές αξίες, τον πατριωτισμό και την ιστορία. Θα ενδυνάμωναν τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, τον γάμο και την οικογένεια.


Αντί για αυτό μας σαμποτάρουν. Τα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά πρότυπα υποτιμούνται. Η "διασκέδασή" τους περιέχει αποκρυφισμό, πορνό και αποκρουστικά αποκαλυπτική οράματα.


Η ανθρωπότητα υποφέρει μια μορφή ελεγχόμενης ανάπτυξης. Είμαστε σε μια υπνωτική κατάσταση. Σε συνέχειες και διασκευές. Τίποτα νέο, ή αληθινό. Δεν πρόκειται να κάνουμε το προβλεπόμενο ραντεβού μας με το Δημιουργό μας.


ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;


Μια συνωμοσία απαιτεί εχεμύθεια και σκοτάδι για να ευδοκιμήσει. Μπορούμε να την εξαλείψουμε απλά ρίχνοντας το φως της αλήθειας σε αυτήν.


Πρέπει να εκθέσουμε αυτούς που συμμετέχουν σε αυτήν και τις πράξεις τους, αρχίζοντας με την 9-11. Οι ηγέτες μας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι προδότες, ένοχοι συνέργειας σε μαζικές δολοφονίες και συγκάλυψη.


Η πρώτη δουλειά μίας κυβέρνησης είναι να εγγυηθεί ότι δεν είναι από τις διαταγές μιας σατανικής σέκτας. Οι κυβερνήσεις μας έχουν αποτύχει. Δεν έχουν καμία νομιμότητα.


Οι Illuminati έχουν ανάγκη τη νομιμότητα για να λειτουργήσουν. Μπορούμε να τους την αφαιρέσουμε. Χρειάζεται να αποκαλύψουμε την αλήθεια σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Πρέπει να βοηθήσουμε τους εξαπατημένους να δουν τον αληθινό, κοινό εχθρό.


Είμαστε μία μικρή ακίδα του πληθυσμού. Αλλά, καθώς η τυραννία των Illuminati γίνεται όλο και πιο επαχθής, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα αναζητήσουν την εξήγηση.


Πρέπει να αντισταθούμε ειρηνικά. Οτιδήποτε άλλο θα παίξει το δικό τους παιχνίδι. Αλλά θα πρέπει να οπλιστούμε και να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Κατά την άποψή μου, η ευρέως διαδεδομένη ιδιοκτησία των όπλων είναι ο κύριος λόγος που οι Αμερικανοί εξακολουθούν να είναι σχετικά ελεύθεροι.


Ο πολιτισμός βασίζεται σε πνευματικά απόλυτα όπως η αλήθεια, η δικαιοσύνη, η αγάπη, και η ομορφιά, τα οποία συστηματικά υπονομεύουν. Και καταστρέφουν τον πολιτισμό. Ας μην ειπωθεί, ότι κοιμόμασταν και ούτε καν το προσέξαμε.


  πηγή:redskywarning 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου