Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Ως οικονομικούς μετανάστες φαίνεται ότι αντιμετωπίζει το υπουργείο Παιδείας τους ομογενείς μαθητές από τη Γερμανία, όπως προκύπτει από την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε η Συνομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Γερμανίας.


Σύμφωνα με την επιστολή, που δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, για να εγγραφούν οι μαθητές σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ
πρέπει να λάβουν άδεια παραμονής με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από το νόμο του 2005.

Χωρίς άλλα σχόλια, την καλύτερη απάντηση στο ζήτημα την έδωσε η ίδια η Συνομοσπονδία:
«Στη δικιά μας πατρίδα δεν χρειαζόμαστε άδεια παραμονής».

 Η Συνομοσπονδία αναφέρει ως απαράδεκτο το γεγονός πως οι Σχολές και τα τμήματα να επιλέγουν συγκεκριμένο αριθμό εγγράφων Ελλήνων του εξωτερικού που έχου φοιτήσει εκεί για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Παράλληλα, στην δικαιοδοσία της κάθε σχολής επαφίεται και το πόσο θα πληρώσουν αυτά τα παιδιά για να φοιτήσουν σε κάποιο ελληνικό Πανεπιστήμιο…


πηγή:hellas-orthodoxy
 
Σχόλιο freedom Hellas: Δεν μας είπε όμως η Εβραία Διαμαντοπούλου,οι υπόλοιποι μετανάστες εντός της χώρας μας,γιατί δεν πληρώνουν δεκάρα τσακιστή και μάλιστα έχουν και όλα τα προνόμια;Για αυτό κατάργησε τα βιβλία και την Ελληνική παιδεία;Για να μην μπορούν τα Ελληνόπουλα να σπουδάσουν στην χώρα τους και να αντικατασταθούν από αλλοδαπούς;Μάλλον τέτοιες εντολές έχει απ την λέσχη των ομοεθνών της Σιωνιστών της Μπίλντερμπεργκ,ακολουθεί το ρεύμα των προηγούμενων αλλά και της τωρινής κυβέρνησης.Αντικαθιστούν βήμα-βήμα το εργατικό δυναμικό της χώρας μας από αλλοδαπούς και σειρά έχει η παιδεία.Αλλά και η ίδια η λέσχη όπου είναι μέλλος ακολουθεί πιστά το δόγμα του Εβραίου Σιωνιστή και τέως πρόεδρου της λέσχης,Χένρι Κίσσινγκερ εναντίον της χώρας μας. 
  «Ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε την γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, κλπ., κλπ…».

   Χένρι Κίσσινγκερ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου