Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Το μυστήριο σχετικά με τις δηλώσεις Παπανδρέου αποκαλύπτεται!





Ποιος γράφει τους λόγους του Παπανδρέου;

Ηγέτης, αγέρωχος, καμαρωτός και ρωμαλέος. Μιλάω φυσικά για τον άνθρωπο που άλλαξε τα δεδομένα στην παγκόσμια πολιτική, τον άνθρωπο που άλλαξε τις έννοιες των λέξεων και το μοναδικό πολιτικό που σου λέει "θα σε κάνω να μην έχεις να πάρεις ψωμί" και σε κάνει να τον λυπάσαι. Τον Γιωργάρα τον Παπανδρέου!

Είναι πολλές οι φορές που απορώ και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος, σχετικά με τη σοβαρότητα του περιεχομένου των λόγων του Γιώργου. Σκέφτομαι, "τώρα τα εννοεί αυτά που λέει ή μας κάνει πλάκα". Η απορία αυτή μεγάλωνε μέσα μου όσο περνούσε ο καιρός και επιτέλους κατόρθωσα να ξεδιαλύνω κάπως το μυστήριο.

Υπάρχουν λοιπόν 3 κύριες εκδοχές:

1. Το άτομο που γράφει τους λόγους του Γιώργου, ανήκει από πολύ παλιά στη μυστική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας "Ο μπλε χαφιές". Εκπαιδεύτηκε από μικρός για έναν και μοναδικό σκοπό. Την καταστροφή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Έτσι, εισχώρησε στην πασοκική νεολαία, συμμετείχε στα πασοκικά δρώμενα, έβαλε αφίσα του Ανδρέα στο δωμάτιο του και με τα χρόνια οι ισχυρές γνωριμίες κατόρθωσαν να τον κάνουν δεξί χέρι του Πρωθυπουργού ως συντάκτης των λόγων του. Τον πρώτο καιρό, στο πλευρό του Σημίτη, έκανε κανονικά τη δουλειά του και αυτό γιατί ο Σημίτης ήξερε ελληνικά και αν τον έβαζαν να διαβάζει μαλακίες θα το καταλάβαινε. Αργότερα και με την άνοδο του Γιωργάρα, ο οποίος αποστηθίζει φθόγγους και δε γνωρίζει τι ακριβώς λέει όταν μιλάει, το έργο του απόφοιτου του "μπλε χαφιέ" έγινε ευκολότερο.

2. Το άτομο που γράφει τους λόγους του Γιώργου έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και αφού γράψει τους λόγους, βάζει στοιχήματα με το υπόλοιπο επιτελείο του πρωθυπουργού σχετικά με το αν θα τους διαβάσει ή όχι, με συνήθη κατάληξη, την ανάγνωση των λόγων από τον, μη ομιλούντα ελληνικά, Γιώργο και το ατέλειωτο ξέσπασμα γέλιων. ("θα το πει θα το πει, ε όχι ρε πούστη το είπε κι αυτό" κτλ). Χαρακτηριστικό, και υψηλής απόδοσης από στοιχηματική άποψη, παράδειγμα, οι προεκλογικές δηλώσεις του Γιώργου για το παρόν "στις κάλτσες"...

3. Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή, αλλά είναι λίγο τραβηγμένη. Αυτή θέλει το Γιώργο να επέλεξε προσωπικά τον άνθρωπο που θα γράφει τους λόγους του, έπειτα από οντισιόν. Αυτό φυσικά καταργεί το βασικό δεδομένο που έχουμε και θέλει το Γιώργο να μην καταλαβαίνει τη διαβάζει, αλλά όπως είπαμε είναι λίγο τραβηγμένο.



πηγή:ramnousia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου