Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΛΑΨΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ!



Πανικός αυτή την ώρα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Τρεις βουλευτές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πάει στον γραμματέα της ΚΟ του κόμματος, απειλώντας ακόμα και με παραιτήσεις αν περάσουν τα νέα μέτρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητούν την επικύρωση των μέτρων από τον λαό, καθώς – έστω και αργά – κατάλαβαν ότι όλα όσα έχουν ψηφίσει εδώ και καιρό όχι μόνο δεν έχουν αποδώσει, αλλά καταστρέφουν τη χώρα. Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος αναβολής της ανακοίνωσης των μέτρων σήμερα, μεταφέροντάς τα για μέσα ή μετά το σαββατοκύριακο, ενώ άνοιγμα προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκανε το πρωί και ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, κάνοντας επίκλιση στο πατριωτικό τους καθήκον.


Ο Μ. Ανδρουλάκης μέσω του ιστολογίου του ζητά εκλογές ή τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, τονίζοντας ότι το βάρος των εξελίξεων δεν μπορεί να το αναλάβει ένας ή περισσότεροι μεμονωμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Ο Σ. Ξυνίδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM τόνισε ότι κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, έκανε λόγο για λάθη και καθυστερήσεις, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι είμαι «διατεθειμένος να δεχθώ ακόμη και το γιαούρτωμα».
Χθες ο βουλευτής Τρικάλων Χρ. Μαγκούφης είπε στον ΚΤΕ Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι αν η κυβέρνηση φέρει νομοσχέδιο για την κατάργηση του ΙΓΜΕ θα το καταψηφίσει και πρόσθεσε ότι σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί.
Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να αλλάξουν το παρελθόν δεν μπορούν, αφού είχαν δεκάδες ευκαιρίες να αποτρέψουν τη διάλυση της χώρας με τα μέτρα που ψήφισαν και σε πολλές περιπτώσεις κανείς δεν είχε διαβάσει τα νομοσχέδια!
Τώρα, βλέποντας την πόρτα της εξόδου όλοι ανησυχούν για την επόμενη ημέρα.  



 Η δύναμη που έχει στα χέρια του ο κόσμος φαίνεται να πλησιάζει απειλητικά.

   Πηγή:greeknation 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου