Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ: Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ...




Η διασπορά της οικονομικής κρίσης και η σύνδεσή της με την εθνική μας κυριαρχία που ζούμε είναι η μεγαλύτερη και πιο αισχρή επιχείρηση λαϊκής εξαπάτησης που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Μια ξεκάθαρη προπαγάνδα του νεοταξισμού και των ενταύθα πολιτικών του εκπροσώπων βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να δοθεί η εντύπωση της αναπόφευκτης καταβαράθρωσης του έθνους μας. Επιδίωξη του καθεστώτος και της αγαπημένης του παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι η ατελέσφορη αντίδραση που θα φέρει την ουσιαστική αποδοχή και τη συμμετοχή των πολιτών στο ξεπούλημα της πατρίδος.
Η μεθοδολογία του πειθαναγκασμού της μάζας που ακολουθείται αποτελείται από τον έλεγχο του νου και την καλλιέργεια του φοβικού συνδρόμου. Μια επικίνδυνη ειρηνική επίθεση που πραγματοποιείται με την πλήρη και συνειδητή ενέργεια της τοπικής πολιτικής εξουσίας, του διεθνούς νεοταξικού χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, μιας σκιώδους αλλά ουσιαστικής διεθνούς ομάδος διασποράς κρίσεων και των πρόθυμων και καθεστωτικών Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Πολιτικάντηδες, οικονομικοί τρομοκράτες και χορηγοί και παπαγαλάκια σε πλήρη και αγαστή συνεργασία δηλαδή. Και ένα ορεινό χειρουργείο συνειδήσεων διενεργείται κάτω από τα μάτια μας.
Είναι πασιφανές ότι επιδίωξη της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας είναι η μετατροπή της πατρίδος μας σε ένα μεγάλο θησαυροφυλάκιο και ένα εξίσου μεγάλο παρατηρητήριο πλουτισμού και εξουσίας με τους Έλληνες εργάτες μιας γης που δεν θα τους ανήκει. Βαστάζους μιας τυραννίας που υφίσταται τάχα για το καλό τους. Με μια πολιτική ηγεσία που καμώνεται την κυβέρνηση του τόπου όταν αυτή υπηρετεί μια στρατιά ανθελλήνων που κρύβεται πίσω της και μας στέλνει ως φανερούς εισβολείς ανθρώπους με κουστούμια και βαθιές τσέπες.
Όλοι μας παρακολουθήσαμε βήμα – βήμα την διαδικασία υπερχρέωσης της πατρίδος μας στα νύχια οικονομικών παραγόντων που ελέγχουν όλες τις κρατικές οικονομίες του πλανήτη. Παράγοντες που στην αρχή εμφανίζονται ως επενδυτές, χορηγοί, ύστερα δανειστές και στο τέλος διασώστες. Μια κατάσταση σαν την δημιουργία εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων ή στρατιωτικών εισβολών όπου ο επιτιθέμενος αφού έχει ισοπεδώσει το κράτος που δέχεται την εισβολή, έρχεται στη συνέχεια να το ανοικοδομήσει. Αυτή ακριβώς η εικόνα επιβάλλεται και στην περίπτωση της οικονομικής εισβολής. Σπορά προβλήματος, αναταραχή, τρομοκράτηση, παροχή βολικής λύσης.
Οι εισβολείς, όπως συμβαίνει πάντοτε σ’ αυτές τις περιπτώσεις, μελέτησαν καλά τις πολιτικοκοινωνικές συνθήκες της πατρίδος μας και προσδιόρισαν μέσα από το γεωφυσικό μας πλούτο τα λύτρα που θέλησαν να αρπάξουν. Δάνεισαν στους πολιτικάντηδες εξ αρχής σημαδεμένο χρήμα που πήγε και εξακολουθεί να πηγαίνει εξ ολοκλήρου στους τραπεζίτες που βαστούν το ταμείο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Βύθισαν την ελληνική παραγωγή στο απόλυτο μηδέν και φέρανε από την πίσω πόρτα τους παγκόσμιους τοκογλύφους για τους οποίους ορκίζονταν ότι δεν τους έχουν ανάγκη. Με τις υπόγειες κουβέντες και τις υπογραφές να έχουν ήδη ρεύσει. Το ίδιο και οι αντιπαροχές σε είδος και γη ελληνική. Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός Παπανδρέου μιλούσε από τότε για την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.
Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης στο μεταξύ μιλούσαν και αναμετέδιδαν τους φόβους για την πιθανότητα της συρρίκνωσης της εθνικής μας κυριαρχίας. Με τη διαφορά ότι αυτή η απώλεια δεν ήταν πια στη σφαίρα της πιθανότητας αλλά ήταν πλέον μια βεβαιότητα που μετατράπηκε με μνημόνια και μεσοπρόθεσμα προγράμματα σε απτή πραγματικότητα με βούλες και υπογραφές.
Η υπεξαίρεση της εθνικής μας οικονομίας προς χάρη των τραπεζιτών στο μεταξύ ακουγόταν όλο και πιο έντονα από ντόπιους και διεθνείς ειδήμονες. Οι προσφορές για την υποτιθέμενη σωτηρία μας έπεφταν ακόμη και από την Τουρκία που την μια δίνει δικαιώματα στα ελληνικά ιδρύματα ερήμην Ελλήνων όταν ζητάει τον εκτουρκισμό Θράκης και Αιγαίου και από την άλλη απειλεί θεούς και δαίμονες.
Όμως η ανάγκη της εκπόρνευσης προωθείται από πολιτικάντηδες και ΜΜΕ ως βάλσαμο όλων των πληγών. Η προπαγάνδα του Συστήματος κατευθύνει την ελληνική κοινή γνώμη στην νοοτροπία ότι είμαστε ξυπόλυτοι και αδύναμοι και επομένως πρέπει να γλύψουμε τις πληγές μας. Να δεχτούμε τον εθνικό και οικονομικό εξευτελισμό προκειμένου να μείνουμε ελεύθεροι. Και ας έχει μετατραπεί η εθνική μας κυριαρχία σε χαλί που τραβιέται συνεχώς κάτω από τα πόδια μας και απομακρύνεται.
Τα δε παπαγαλάκια μεταφέρουν αβέρτα τις «προσωπικές» εκτιμήσεις τους για το κακό και τις αναγκαιότητες. Με τη διαφορά ότι το ποίημα που εκφωνούν ως είδηση το έχουν γράψει άλλοι. Και συγκεκριμένα οι βιαστές της ανθρωπότητας και οι τρομοκράτες της οικουμένης που απαρτίζουν τον διεθνιστικό νεοταξισμό. Οι κρυφές οθόνες και τα κοντρόλ του ήχου δίνουν τον τόνο και τα λόγια στους ενημερωτές. Όπως οι πολιτικάντηδες μιλούν με σενάριο στη Βουλή. Και οι εκτιμήσεις των παπαγάλων είναι τα σχέδια που παίρνουν σάρκα και οστά δια των καθεστωτικών χειρών...



πηγή:anaxfiles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου