Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...















Στο βίντεο βλέπετε την πρακτική των ΜΑΤ που εφαρμόστηκε την Κυριακή 11.9.11 προκειμένου να εκκαθαριστούν τα πεζοδρόμια της οδού Αμαλίας μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι μας κυβερνά ένα ολοκληρωτικό καθεστώς
Ως επιπλέον επιβεβαίωση του βίντεο, παραθέτω την παρακάτω μαρτυρία:

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!


12/9 - 00.29 : Τα κάτωθι κατήγγειλε σήμερα, χρήστης του facebook:

«

Αυτή την στιγμή στο πεζοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος, απέναντι από τη Βουλή, απαγορεύεται η συνάθροιση έστω και δύο ατόμων. Χωρίς να υπάρχει καμία συγκέντρωση στην Κάτω Πλατεία, ούτε κόσμος μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, η εντολή από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση είναι να μείνει ο χώρος "καθαρός", όπως μου εξήγησε, αρκετά ευγενικά, οφείλω να ομολογήσω, άνδρας της δύναμης των ΜΑΤ που έχει καταλάβει το πεζοδρόμιο. Η πεντάλεπτη συζήτησή μου με έναν διερχόμενο πολίτη, διακόπηκε κατόπιν αστυνομικής συστάσεως/εντολής να απομακρυνθούμε από τον χώρο πάραυτα, με το επιχείρημα ότι η παρουσία μας εκεί συνιστά συγκέντρωση, παράνομη στο μέτρο που δεν έχει ζητηθεί η σχετική άδεια από την αστυνομία. Το άρθρο του Συντάγματος περί ελευθερίας του συνέρχεσθαι "το έχει ακουστά" ο άνδρας των ΜΑΤ, όπως μου δήλωσε, ωστόσο προέχει κατ' αυτόν η εκτέλεση της εντολής των ανωτέρων του».


"πριν μιση ώρα περασα από την πλατεία . είναι περι τις 6 διμοιρίες με εξαρτησεις , κρανη, ασπίδες, σακκιδια με χημικά παρα πόδα ...

στρατιωτικός νομος..."
[03.00 το πρωί στάλθηκε στην ομάδα "Περιοδικό Άρδην - Εφημερίδα Ρήξη" των Ομάδων Google.]


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΥΡΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΑΠ-ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ.




πηγή:thalamofilakas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου