Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ: ΤΟΝ "ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ"...ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ", ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΙΚΩΝ ΜΜΕ!



Φαίνεται ότι κάποιοι στην Ελλάδα, τη βρίσκουν με τη φαντασίωση ότι είναι ραγιάδες, ότι είναι υπήκοοι της Υψηλής Πύλης. Δεν εξηγείται αλλιώς η «τουρκολαγνεία» των ΜΜΕ της χώρας μας, τα οποία μας πλασάρουν συνεχώς τα υποπροϊόντα της τουρκικής υποκουλτούρας. Σειρά τώρα πήρε το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό «Τηλέραμα», το οποίο με πολλή χαρά, μας αναγγέλλει με ολοσέλιδες καταχωρίσεις στον κυριακάτικο Τύπο και προσδοκία «τρελών» κερδών σε μια εποχή «ισχνών αγελάδων», ότι «η κρυφή ζωή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, οι έρωτες και τα πάθη του πανίσχυρου Σουλτάνου», έρχονται από 16/9 αποκλειστικά κιόλας (!), στο περιοδικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» (27/2/2011), «πρόκειται για μυθοπλασία που βασίζεται σχετικώς χαλαρά στο βίο του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς και σπάει ρεκόρ θεαματικότητας» στη γείτονα. Στην Τουρκία έγινε χαμός με τη σειρά και κατόπιν διαμαρτυριών, κόπηκαν ερωτικές σκηνές. Αλλά αυτά, εμάς δεν μας αφορούν. Το να χρησιμοποιείται μια τέτοια ταινία αλλά και άλλες που έχουν πλημμυρίσει τα ελληνικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, για να εξωραΐζεται η εικόνα των Τούρκων, μέσω της προβολής μιας καθ' όλα παραπλανητικής εικόνας για την κοινωνία της γείτονος, αυτό είναι για εμάς μεγάλο θέμα. Πρέπει να καταστεί σαφές, ότι το περιοδικό αυτό, εφόσον έκανε την επιλογή αυτή, δεν πρέπει να αγοράζεται από πατριώτες.

Όποιος Έλληνας το κρατήσει στα χέρια του, ας σκεφτεί ότι μεγάλο τμήμα της Κύπρου μας βρίσκεται υπό κατοχή από το 1974, ας σκεφτεί τη θυσία των τριών παλικαριών μας στα Ίμια, ας σκεφτεί τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού και ας αναλογιστεί αν έπραξε σωστά, προβαίνοντας στην αγορά του περιοδικού, που δίνει με τα τουρκικά DVD, ρεσιτάλ εθνομηδενισμού και αρνησιπατρίας.
 


 Νομίζουμε πως πλέον ήρθε η ώρα για δυναμικές λύσεις απέναντι σε αυτή την απίστευτη αλητεία των Μμε, που θέλουν με το ζόρι να μας τουρκέψουν!

Μετά τον "Τηλεθεατή" που πρόσφερε δωρεάν μαθήματα εκμάθησης τουρκικής γλώσσας, έρχεται έτερο τσοντοπεριοδικό να μας "μάθει" την "ιστορία" των μογγόλων!

Βλέπετε, μιας κι εμείς δεν...έχουμε Ιστορία κι έχουμε φτάσει στο σημείο να μην τολμάμε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες για τον φόβο των...Ιουδαίων-κυριολεκτικά και μεταφορικά-αριστερών, πρέπει να ξέρουμε την "ιστορία" των γειτόνων, όπως βέβαια την παρουσιάζουν προπαγανδιστικά εκείνοι!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Ή ΤΑΙΝΙΑ;

Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά να μας δείξετε τι...καλά που περνούσαμε επί Τουρκοκρατίας;

Κι επειδή απέτυχαν κάποιοι ελεεινοί τύποι όπως ο Βερέμης κι ο Τατσόπουλος, μας σερβίρετε την πρωτογενή πηγή της προπαγάνδας σας;

ΞΑΝΑΛΕΜΕ: ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ! Ίσως μόνο το μποικοτάζ-που εννοείται πως πρέπει να γίνει-να μην είναι αρκετό!


πηγή:hellas-orthodoxy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου