Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας Σκοπιανός και μία Αλβανίδα διώκουν Έλληνες στρατιωτικούς...στην Ελλάδα!



Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου βιώσαμε χθες στο Ναυτοδικείο Πειραιά. Η Ελληνική Δημοκρατία, έθεσε τους θεσμούς της (στην προκειμένη περίπτωση τη Στρατιωτική Δικαιοσύνη) στην υπηρεσία των εχθρών του έθνους, ώστε να συνεχιστεί η νομική ομηρία των 39 ΟΥΚάδων, οι οποίοι διώκονται για συνθήματα που φέρονται να φώναξαν στην Αθήνα, στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου του 2010. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου, παρατείνοντας έτσι την ταλαιπωρία των στελεχών της επίλεκτης μονάδας, η οποία κάθε μέρα δίνει την ψυχή της για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά και την προστασία της ανθρώπινης ζωής στις ελληνικές θάλασσες.

Η γνωστή κομπανία εν δράσει...
Στη διαδικασία, εμφανίστηκε ο γνωστός από ανάλογες υποθέσεις αριστερός δικηγόρος από τη Χαλκίδα Θανάσης Τάρτης, με αίτημα παράστασης πολιτικής αγωγής, εξ ονόματος του γνωστού για τις αντεθνικές του απόψεις Παύλου Βοσκόπουλου, του επικεφαλής της αποσχιστικής & φιλοσκοπιανής οργάνωσης Ουράνιο Τόξο, αλλά και των Ντέιβιντ Βίτκοφ κατοίκου Αθηνών και υπηκόου Σκοπίων και Μιρέλας Τσελνίκου Αλβανίδας υπηκόου (και οι δύο τελευταίοι, στελέχη της γνωστής για το ρόλο της εθνομηδενιστικής οργάνωσης Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι-ΕΠΣΕ, του Παναγιώτη Δημητρά).
Το αίτημα για τον πρώτο, μετά από διακοπή για διάσκεψη απορρίφθηκε, με την αιτιολογία ότι δεν νομιμοποιείται ο τύπος αυτός να αιτείται κάτι τέτοιο. Για τους δύο άλλους, το αίτημα... έγινε δεκτό (!), καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι πληρούν τα... τυπικώς απαιτούμενα (μέχρι να αποδειχθεί σε τι συνίσταται η βλάβη...)! Έτσι, ένας Σκοπιανός και μία Αλβανίδα, ενάγουν... Έλληνες στρατιωτικούς (!)... στην Ελλάδα (!). Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο, με την Ελληνική Δημοκρατία σε ρόλο αυτόχειρα!


Παράταση της νομικής ομηρίας των ΟΥΚάδων
Ο κ. Τάρτης, ζήτησε διακοπή, ώστε να παραλάβει τη δικογραφία, να τη μελετήσει και να λάβει γνώση και το δικαστήριο συναίνεσε «απλόχερα» (ό,τι ζητούν οι εθνομηδενιστές...), αναβάλλοντας τη δίκη και προσδιορίζοντάς την για τις 16 Δεκεμβρίου 2011, παρατείνοντας τη νομική ομηρία των βατραχανθρώπων μας. Φυσικά, από έδρας μάθαμε ότι ως μάρτυρας κατηγορίας θα παραστεί και ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, ο οποίος πολύ πρόσφατα εξόργισε την ομογένειά μας στην Αυστραλία με αυτά που είπε για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Η τελευταία αυτή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μεθόδευση, προκάλεσε και πάλι την αντίδραση των συνηγόρων των κατηγορουμένων...


«Αστεία δίκη»
Η υπεράσπιση, μεταξύ των οποίων οι δικηγόροι Στέλιος Πυλιώτης και Χριστίνα Τσιαμπάζη αντέδρασαν στις μεθοδεύσεις της έδρας, λέγοντας ότι η μισή μονάδα των επιλέκτων είναι κατηγορούμενη, κάνοντας λόγο για ένστολους που είναι stand by για να σκοτωθούν και στηλίτευσε το γεγονός ότι ενάμισι χρόνο μετά, η διαδικασία όχι μόνο δεν ολοκληρώνεται, αλλά αντίθετα, μεθοδεύεται η αναβολή της, τη στιγμή που επείγει η ολοκλήρωσή της. Επίσης, μίλησε για «αστεία δίκη», η οποία αποτελεί «αν όχι εθνικό έγκλημα, ένα λάθος» και δίνει λαβή για «αντεθνική προπαγάνδα» και καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν τελείωσε η ιστορία αυτή με μια απορριπτική πρόταση ή ένα βούλευμα (Στέλιος Πυλιώτης). Επίσης, από την υπεράσπιση σχολιάστηκε αρνητικά το γεγονός ότι τα ¾ των εγγράφων της δικογραφίας, είναι άσχετα με την υπόθεση. Τέλος, τονίστηκε το γεγονός ότι η παράταση της νομικής εκκρεμότητας, καταστρέφει κατηγορούμενο υπαξιωματικό, ο οποίος δίνει εξετάσεις για να ενταχθεί ως οργανικός στις ΕΔ και χρειάζεται σύντομα απαλλακτική απόφαση.


Πολύς κόσμος για τους ΟΥΚάδες
Έξω από το δικαστήριο, είχαν συγκεντρωθεί πολλοί πολίτες, οι οποίοι υποδέχθηκαν με επευφημίες τους ΟΥΚάδες, φωνάζοντας συνεχώς πατριωτικά συνθήματα και ανεμίζοντας ελληνικές σημαίες. Όσον αφορά στους παριστάμενους στην αίθουσα, έμειναν με μια πικρή γεύση στο στόμα από τη στάση της έδρας, η οποία δεν δείχνει να κατανοεί τη σημασία που έχει η δίκη αυτή για τα εθνικά μας συμφέροντα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στη δίκη στο πλευρό των ΟΥΚάδων ήταν από πλευράς ΝΔ ο Πέτρος Μαντούβαλος και από πλευράς ΛΑΟΣ, ο Θάνος Πλεύρης. Όλοι πάντως ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 16 & 19 Δεκεμβρίου του 2011.



Νίκος Χιδίρογλου
Ελεύθερη ώρα

πηγή:greeknation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου