Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια στο Σημ/ρο Αθανάσιo Τσακάλη που δεν τους προσκύνησε, με αποτέλεσμα να τον κρίνουν διατηρητέο παμψηφεί μέχρι να τους προσκυνήσει.Ο γνωστός πλέον από το Σύνταγμα Σημ/ρος Τσακάλης μας ενημέρωσε αποστέλλοντας το έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού που τον ενημέρωνε ότι θα παραμείνει στο βαθμό του σημαιοφόρου ωσότου να προσκυνήσει.
Διαβάστε σχολαστικά και παρατηρήστε πόσο ενόχλησαν τελικά οι αποκαλύψεις του για οικονομικές ατασθαλίες στο ΠΝ, στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και συγκεκριμένα στην εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ.
Επίσης γεγονός είναι ότι τους ενόχλησε αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή για τα σχέδια των νεοταξιτών και την εισαγωγή αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές (δείτε σχετικά: λίνκ 1 και λίνκ 2).

Το αποτέλεσμα των εκπομπών έκανε τους ανώτερους του να τον κατηγορήσουν (χωρίς να έχουν το σθένος για πειθαρχικό έλεγχο) ότι δεν τηρεί τους άγραφους νόμους, και ότι έχει χαμηλή νοητική κρίση, έναν άνθρωπο που επί 19 συναπτά έτη διατέλεσε πρώτος, δεύτερος και τρίτος μηχανικός στα πλοία του στόλου μας.

Ο ίδιος απαντά στους ανωτέρους του, για άλλη μια φορά με τα λόγια του Μακρυγιάννη « Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και την θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ’νεργήσω κι ό, τι θέλουν ας μου κάνουν».
Και προσθέτει ότι: «Δεν θα τους προσκυνήσω, ίσα-ίσα θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή, με ατσαλένια ψυχή και τόλμη, δίπλα στο λαό που αγωνίζεται στις πλατείες και στους δρόμους, μέχρι την τελική νίκη της δημοκρατίας.

Όχι στην παγκόσμια διακυβέρνηση,

Όχι στην κάρτα του πολίτη (βασικό όργανο της νέας τάξης για να επιβληθεί)
Εθνική - λαϊκή κυριαρχία.

Δεν θα παραδώσω το μέλλον της χώρας μου και των παιδιών μου στη νέα τάξη πραγμάτων».

 
Δείτε τα σχετικά έγραφα της απόφασης του Γ.Ε.Ν: πηγή:eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου