Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ!

 Συγκλονιστικά ντοκουμέντα για τη δράση των ανθελλήνων που καπηλεύονται την Εθνική Αντίσταση!


Επειδή μερικοί-ακόμα και κάποιοι "δεξιοί-αφιερώνουν διθύραμβους στα "70 χρόνια της ίδρυσης του ΕΑΜ", κρίνουμε σκόπιμο να φρεσκάρουμε τη μνήμη όσων νομίζουν πως η συγκεκριμένη οργάνωση ήταν Εθνικοαπελευθερωτική και Ελληνική. Τα ντοκουμέντα που δημοσιεύει ο "Στόχος" σχετικά με τις απίστευτες προδοσίες που διέπραξαν με τους κατακτητές, δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια.
Στο πρώτο, βλέπουμε τη συμφωνία του "καπετάν-Κίτσου" με τον Διοικητή των γερμανικών στρατευμάτων Κατοχής για αβλαβή τους αποχώρηση (!!!) από τη Θεσσαλονίκη προς τα βόρεια: Παρατηρήστε πως οι νενέκοι μπολσεβίκοι όχι μόνο...εγγυώνται την ασφάλεια των "εχθρών" τους Ναζί, αλλά δηλώνουν πως "θα τιμωρήσουν τις αντιλαικές και προδοτικές ομάδες που θα τους επιτεθούν"!

Καταλάβατε; Όσοι κυνήγησαν του Γερμανούς και δεν τους άφησαν να φύγουν σαν κύριοι, όπως ήθελαν οι κομμουνιστές, ήταν...προδότες!!!

Και ποιοι ήταν αυτοί που τους πήραν στο κυνήγι; Μα οι "γερμανοτσολιάδες" του Ζέρβα και ο ΕΔΕΣ, που διεξήγαγε σκληρές μάχες εναντίον Γερμανών, Βουλγάρων και Αλβανών, την ώρα που ο ΕΛΑΣ "διαβεβαίωνε" για την ασφαλή διαφυγή όλων των παραπάνω! Ιδού και το σχετικό έγγραφο:

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ;

Και όχι μόνο αυτό, αλλά έφτασαν στο σημείο να προσκαλέσουν (!!!) ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Αλβανοτσάμηδες (αποκαλώντας τους μάλιστα "συναγωνιστές") να επιστρέψουν στα χωριά της Ηπείρου που είχαν ήδη ρημάξει, κατασφάζοντας τους Έλληνες κατοίκους τους!



Τα ντοκουμέντα είναι αδιάψευστα και προκαλούν ανατριχίλα. Αυτοί ήταν, είναι και θα είναι οι κομμουνιστές, όσο κι αν κάποιοι τους γλείφουν με αηδιαστικό και προκλητικό τρόπο, διαστρεβλώνοντας την Ιστορία: ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!

  πηγή:hellas-orthodoxy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου