Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΣΟΚ



Η κα Πανταζή,πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ παραιτήθηκε με μια επιστολή που θα διαβάσετε πιο κάτω,δικαιολογόντας τους λόγους της αποχώρησης και της παραίτησής της από μέλος του ΠΑΣΟΚ. 

Επιστολή παραίτησης (της Νάνσυ Πανταζή) από μέλος ΠΑΣΟΚ…

  
Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
απλά μέλη του Κινήματος του ΠΑΣΟΚ και συνοδοιπόροι στους αγώνες και στις διεκδικήσεις, σας αποστέλλω αυτήν την επιστολή παραίτησης ως ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπό σας, διότι είστε οι
μόνοι νομιμοποιημένοι αποδέκτες (τόσο κομματικοί, όσο και και στη συνείδησή μου).
Σήμερα, 3 Σεπτέμβρη 2011, 37 χρόνια μετά την ιστορική ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος αποχωρώ και παραιτούμαι από μέλος του ΠΑΣΟΚ. Επιλέγω να απευθυνθώ σε εσάς και μόνο, επειδή θεωρώ ότι τα όργανα του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πλέον καμία κομματική νομιμοποίηση για δύο λόγους: 1. τη μη διεξαγωγή Συνεδρίου και εκλογή νέων οργάνων, όπως ορίζει το καταστατικό (έχει λήξει η θητεία τους), 2. Τη συναίνεση στη νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές του Κινήματος και τη μη λήψη των αναγκαίων πειθαρχικών διαδικασιών που προβλέπονται βάση καταστατικού.
Παραιτούμαι μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ εξαντλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια που έδωσα με την πίστη και την ελπίδα ότι αυτή η κυβέρνηση θα προσπερνούσε την αρχική μνημονιακή πολιτική της και θα τιμούσε τις ιδεολογικές και πολιτικές καταβολές της, καθώς και τις δεσμεύσεις της απέναντι στον Ελληνικό λαό και στο Κίνημα. Πίστευα ότι μέσα από το Κίνημα θα μπορούσαμε να δώσουμε τη μάχη της ανατροπής και όφειλα να παραμείνω, διαχωρίζοντας τις πρακτικές και πολιτικές της Κυβέρνησης από το κόμμα. Σήμερα, αντιλαμβάνομαι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η κυβέρνηση και δεν υπάρχει διαχωρισμός, διότι το ΠΑΣΟΚ σαν κίνημα δεν μπορεί να εγγυηθεί την πιο βασική αρχή του: 

«Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία».
 

Παραιτούμαι διότι δεν θέλω να παραμείνω συνένοχη σε μία πολιτική που, όχι μόνο έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεολογικά και πολιτικά πιστεύω μου, αλλά αναγνωρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν υφίσταται ως Κίνημα όταν μέσα από την κυβερνητική πολιτική έχει χάσει τον ιδεολογικό προσανατολισμό του και έχει μετατραπεί σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα χρησιμοποιώντας κατασταλτικές μεθόδους απέναντι στον Ελληνικό λαό.
 

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συναινώ σε ένα έγκλημα που συντελείται τόσο προς τον Ελληνικό λαό όσο και προς το Κίνημα.
 

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συνεχίσω να εθελοτυφλώ ότι πράττω το πολιτικό καθήκον μου, μέσα από καταγγελτικές ανακοινώσεις ή εκφράζοντας την αντίθεση μου.
 

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να είμαι συνένοχη…!!!
 

Από σήμερα, θα δίνω τις μάχες μου στους δρόμους για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης υπερασπιζόμενη την ιστορική μνήμη του Κινήματος και σεβόμενη εσάς τους συντρόφους μου που δεν συναινείτε, ακόμα και εάν έχετε επιλέξει να παραμείνετε.
 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Αθανασία (Νάνσυ) Πανταζή

πηγή:peramatozoa 

 Εσύ δεν ήσουν Κα Πανταζή που ψήφισες το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο;Εσύ δεν ήσουν αυτή που συναινούσες μέχρι χθες στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ για την πολυπολιτισμικότητα;Ξαφνικά θυμήθηκες ότι υπάρχει η Ελλάδα που την προδίδες μαζί με τους ομοϊδεάτες σου;Που ήσουν τόσο καιρό,όταν τα ΜΑΤ με εντολή της κυβέρνησης έσπαζαν τα κεφάλια των εξαθλιωμένων Ελλήνων;;;Μήπως η παραίτησή σου σχετίζεται με την παράβαση του καταστατικού και μόνο,επειδή ίσως ήθελες να εκλεγείς ως νέο όργανο;Τώρα αντιλήφθηκες ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μια χούντα;;; Όσο για τις μάχες σου στον δρόμο,μην παίρνεις και όρκο,δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις στους δρόμους και το ξέρεις...Ωστόσο,εμείς θα είμαστε στους δρόμους,ας ελπίσουμε να σε δούμε εκεί για να αποδείξεις την ειλικρίνειά σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου