Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ-ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ-ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ



 Έχοντας πάντα υπ όψιν μας το παγκόσμιο κατεστημένο,τις εθνικές εξελίξεις και κυρίως το σάπιο πολίτευμα του τόπου μας,παρατηρούμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις κρύβονται από πίσω τα ιουδαϊκά συμφέροντα.Ένα παράδειγμα είναι το πολίτευμα.Στις περισσότερες χώρες του κόσμου παρατηρούμε...παρόμοια πολιτεύματα,παρόμοιες δημοκρατίες.
Το Αρχαίο Αθηναϊκό πολίτευμα όπως θεσπίστηκε στον Χρυσό Αιώνα του Περικλέους,όσο και να θέλουμε να το δούμε σε κάποιες χώρες πιο δημοκρατικές από τη δική μας,δυστυχώς δεν μπορούμε.Μας αποκαλούν το λίκνο της δημοκρατίας όταν είμαστε η μόνη χώρα παγκοσμίως που τουλάχιστον η σημερινή κυβέρνηση έχει παραβιάσει τους περισσότερους νόμους του συντάγματος,κάποια κόμματα συναινούν,κάποια άλλα παίζουν τον συνήγορο του διαβόλου μόνο για τα μάτια του κόσμου και κάποια άλλα απλώς δεν αποδέχονται το σύστημα και το σύνταγμα για να είναι καλυμμένοι,κάνονας τους επαναστάτες αλλά με πλάγιους τρόπους εξυπηρετούν το κεφάλαιο και την νέα τάξη πραγμάτων που είναι εν εξελίξει στην χώρα μας(πχ ΚΚΕ).
Όσον αφορά τα κόμματα γενικότερα,εκτός του ότι αντιπροσωπεύουν τις αντιλήψεις κάποιων λαϊκών μαζών,διδαχτήκαμε απ την Ιστορία μας ότι οι μεγαλύτερες διχόνοιες στους λαούς προέρχονται απ αυτά,σε σημείο που ξεσπούν ακόμη και εμφύλιοι πόλεμοι.Εν ολίγοις μπορούμε με ασφάλεια να συμπεράνουμε ότι τα κόμματα όταν δεν εξυπηρετούν την ευημερία του λαού και το καλό της χώρας,διχάζουν τον λαό και εξυπηρετούν το ''Διαιρει και βασίλευε'' στο κάθε κράτος.Άλλωστε,η λέξη κόμμα πηγάζει απ' το ρήμα ''κόπτω''.Κόπτω δύναμη απ' τον λαό,άρα διασπώ την δύναμή του και τον ελέγχω!Τέτοιες δημοκρατίες βλέπουμε σε παγκόσμια κλίμακα ή βλέπουμε τα μοναρχικά πολιτεύματα όπως βασιλεία ή δικτατορία οι οποίοι δικτάτορες χρίστηκαν απ την CIA,πχ Καντάφι,Σαντάμ,Μουμπάρακ,Παπαδόπουλος κλπ.που όταν σταματήσουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ιμπερια-ληστών,τους καθαιρούν.
Εδώ λοιπόν γεννάται το εξής ερώτημα:Γιατί άραγε δεν καθιερώνουν στην Ελλάδα το Αρχαίο Αθηναϊκό πολίτευμα του χρυσού Αιώνα του Περικλέους;Η απάντηση είναι ούτε λίγο ούτε πολύ αυτονόητη,αλλά για όσους τουλάχιστον ισχυρίζονται ότι δήθεν έχουμε το ίδιο πολίτευμα,ή ότι έχουμε παρόμοιο πολίτευμα,ή ακόμη ότι δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί ένα τέτοιου είδους πολίτευμα στις μέρες μας,έχουμε την εξής απάντηση,χωρίς φυσικά να είμαστε και νομοθέτες:

α)Κάθε Έλλην πολίτης και μόνο εξ αίματος και καταγωγής να έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
β)Να έχει το δικαίωμα της επανεκλογής μέχρι 2 τετραετίες
γ)Οι βουλευτές να εκλέγονται από κάθε περιφέρεια,οπότε και να είναι σε αριθμό όσες και οι περιφέρειες (πχ 52 νομοί,52 βουλευτές)Αναλογιστείτε μόνο πόσο οφελείται η οικονομία μας!
δ)Οι βουλευτές να εκλέγουν τον αρχηγό της χώρας
ε)Τα υπουργία να στελεχωθούν από ανθρώπους οι οποίοι να έχουν σχέση με το αντικείμενο και να ενημερώνουν την βουλή για τις εξελίξεις.
ς')Καταγραφή και δέσμευση των περιουσιών των αιρετών της βουλής και αν παρατηρηθεί παρατυπία,άμεση δέσμευση και δήμευση των περιουσιών τους.Στην περίπτωση που δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία,παραδειγματική φυλάκιση τουλάχιστον 10 χρόνια αμετάκλητης κάθειρξης με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας!
ζ)Θέσπιση ανώτατου συνταγματικού δικαστηρίου
η)Το πολίτευμα να λειτουργεί υπό την αιγίδα του στρατού,μιας και αποδείχτηκε μέσα απ την ιστορία μας ότι ο στρατός είναι κατάλληλος προστάτης της χώρας.
θ)Το υπουργείο εθνικής άμυνας να είναι στελεχωμένο μόνο από άνθρωπο του στρατού,εκλεγμένος μέσα από στρατιωτικούς ο οποίος θα ενημερώνει την βουλή για τα ανάλογα ζητήματα του στρατού και της άμυνας και θα παίρνονται από κοινού οι αποφάσεις.
ι)Το υπουργείο Δημόσιας τάξης να είναι στελεχωμένο επίσης από άνθρωπο της αστυνομίας όπως και το υπουργείο εθνικής άμυνας που αναφέραμε πιο πάνω,με τον ίδιο τρόπο.Το ίδιο θα συμβαίνει και στο υπουργείο Εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων.
ια)Το υπουργείο Οικονομικών να στελεχώνεται από ορκωτούς λογιστές και οικονομιλόγους οι οποίοι θα διορίζονται με Πανελλήνιες εξετάσεις.


Πιστεύουμε βαθύτατα ότι εάν έστω και τα μισά από αυτά εάν εφαρμοστούν,τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι η χώρα μας θα πάψει να είναι έρμαιο των ζόμπι-τραπεζίτων και γενικά των ξένων συμφερόντων και ο Ελληνισμός θα ξαναλάμψει!

Όπως καταλαβαίνει κανείς,μιλάμε για το πολίτευμα των ''αρίστων'',το απόλυτο δημοκρατικό πολίτευμα,το απόγειο της Ελληνικής σκέψης που είναι και ο εφιάλτης των εξουσιαστών!


Και για να κλείσουμε το θέμα,η λαϊκή παροιμία λέει:Όπως στρώσει ο καθένας κοιμάται και έχει ό,τι του αξίζει.
Γιαυτό λοιπόν μην παραπονιέστε για τα δεινά σας,έχετε ό,τι σας αξίζει,εκτός βέβαια αν πιστεύετε ότι σας αξίζει κάτι καλύτερο.Αλλά αν πιστεύετε ότι ο ήλιος για εσάς έδυσε,τότε
αναλογιστείτε για τα παιδιά σας και αν αξίζει να παλέψετε γι αυτά,αν πραγματικά πρέπει να γίνετε το παράδειγμά τους προς μίμηση και όχι προς αποφυγή,δείξτε το παράδειγμα για να σας ακολουθήσουν και να τα μάθετε να παλεύουν για το αύριο.Να είστε σίγουροι ότι και οι δικαστικές αρχές θα σας υποστηρίξουν και τα σώματα ασφαλείας,όπως ο στρατός και η αστυνομία.Φτάνει να ξέρετε τί ακριβώς ζητάτε,αλλιώς θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με την Αίγυπτο,όπου ο κόσμος ξεσηκώθηκε,αλλά χωρίς να ξέρει τί ακριβώς ζητούσε και οι επόμενοι εξουσιαστές ήταν και αυτοί ξεπουλημένοι.Τόσο αίμα για το τίποτα...


Μην ξεχνάμε ότι είμαστε Έλληνες και όπου έβαλε ο Έλληνας το χέρι του άλλαξε η ροή της παγκόσμιας Ιστορίας.



Αμφικτύων

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΛΕΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Η ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΜΜΕΣΟ ΠΑΓΩΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΤΙΦΡΩΝΟΥΝΤΩΝ.ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ,ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελληνικη κυβερνηση και το κοινοβουλιο οργανα του Σορος και του Ροτσιλτ ομολογουν πλεον οτι δεν θελουν να φυλαξουν τα συνορα της χωρας και την εθνικη κυριαρχια με την μαζικη εισροη λαθρομεταναστων . Θα πρεπει αμεσα ο στρατος να επεμβει και να αναλαβει το τιμονι της χωρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή