Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Σύροι ισλαμιστές σε μυστική συνάντηση με τον UCK κοντά στα ελληνικά σύνορα!



Σύμφωνα με πληροφορίες των ελληνικών στρατιωτικών υπηρεσιών ομάδα Σύρων ισλαμιστών αντικαθεστωτικών ταξίδεψε στην Πρίστινα στο Κόσοβο όπου είχαν συναντήσεις με μέλη του UCK. Άλλο κλιμάκιο επισκέφθηκε το Τέτοβο μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τα ελληνικά σύνορα, στην αλβανόφωνη περιοχή των Σκοπίων.



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης που μετείχαν ηγετικά στελέχη του UCK συμφωνήθηκε η παροχή εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας στους Σύρους ισλαμιστές αντικαθεστωτικούς που μάχονται το καθεστώς Άσσαντ. Αλβανοί μέλη του UCK, θα μεταβούν στην Ιορδανία, ενώ επιτελικά στελέχη των Σύφων αντικαθεστωτικών θα ταξιδέψουν για την Πρίστινα.

Οι επαφές γίνονται υπό την "ευλογία" των ΗΠΑ οι οποίες δεν θέλουν να εμπλακούν άμεσα στην σύγκρουση, αλλά χρησιμοποιούν οργανώσεις όπως ο UCK και μισθοφορικές εταιρείες όπως αυτές που έχουν διαδεχθεί την BLackwater για να παράσχουν εκπαίδευση στους αντικαθστωτικούς οι οποίοι έχουν "στριμωχτεί" από τον Άσσαντ.

Την ίδια στιγμή στην Τουρκία ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος Ρεφίκ Εργιλμάζ κατήγγειλε ότι "Φορητά αντιαεροπορικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη Λιβύη μεταφέρθηκαν μέσω της Τουρκίας στη Συρία. Επίσης έχουν μεταφερθεί εκατοντάδες αντιαρματικά όπλα".

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι εξελίξεις στην Συρία αγγίζουν πλέον και τα σύνορά μας. Γιατί αν οι Σύροι ισλαμιστές έρθουν στην Bαλκανική, δεν θα φύγουν και τόσο εύκολα, όπως είχε συμβεί με τον Μπιν Λάντεn που είχε φιλοξενηθεί επί μακρόν στην Αλβανία, πριν από την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Μόλις χθες το defencenet.gr αποκάλυψε την εκ νέου ενεργοποίηση του UCK στα Σκόπια, όπου η εσωτερική κατάσταση θυμίζει καζανι που βράζει...


   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου