Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΥΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ



του Παναγιώτη Τραιανού*

Η πολιτική της Γερμανίας, είναι μια νέα "βύθιση" της Ευρώπης στον Μεσαίωνα. Στην πραγματικότητα η Ευρώπη μιμείται το παρελθόν της. Κάποιοι συνεχίζουν μια παλιά ενδοχριστιανική διαμάχη, η οποία ξεκίνησε από τον Λούθηρο. Μια διαμάχη, η οποία αιματοκύλισε άπειρες φορές την Ευρώπη. Γι' αυτόν τον λόγο, καθημερινά πλέον, ο διαβόητος Σόιμπλε —με μια σαδιστική εμμονή και ηδονή— μάς υπενθυμίζει και μας προειδοποιεί πως είναι αναπόφευκτο για τους Έλληνες να αποφύγουν το πικρό "ποτήρι" του πόνου.


Αυτό είναι το "πνεύμα" της γερμανικής ηγεσίας και αυτό το "πνεύμα" ανέλαβε ο γερμανικός τύπος να το διασκορπίσει στη γερμανική πλέμπα ...Στην προτεσταντική πλέμπα ...Στην καλύτερη πρώτη "ύλη" για όχλο στην Ευρώπη. Υπό τις κραυγές της ''Bild'' άρχισε το νέο κυνήγι των "μαγισσών" στην Ευρώπη.

"Μάγισσα" αυτήν τη φορά η Ελλάδα. Η χώρα των "τεμπέληδων", οι οποίοι ζουν εις βάρος των "νοικοκυραίων". Η χώρα των "απατεώνων", οι οποίοι ζουν εις βάρος των "τιμίων". Η χώρα των "φοροκλεπτών" στην Ευρώπη των "φορολογουμένων".

Με βάση αυτά τα δεδομένα αντιλαμβανόμαστε ότι, παρ' όλο το ανθελληνικό τους μένος, στην πραγματικότητα ο ουσιαστικός τους στόχος δεν είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή λεία, για να είναι στόχος ενός τόσο μεγάλου "θηρευτή". Η Ελλάδα είναι το "σφάγιο", που θα οδηγηθεί στο "θυσιαστήριο", για να τρομοκρατηθούν όλοι οι υπόλοιποι. Πραγματικός στόχος των προτεσταντών είναι ο πλούσιος Καθολικός Κόσμος της Ευρώπης. Την Ελλάδα θέλουν να την "καταστρέψουν" απλά προς γνώση, τρομοκρατία και συμμόρφωση αυτών που στοχεύουν να λεηλατήσουν και είναι ο Καθολικός Κόσμος της Ευρώπης. Κατά "σύμπτωση" όλα τα "αμαρτωλά" κράτη της Ευρώπης είναι μη προτεσταντικά. Προτεστάντες είναι μόνον αυτοί, οι οποίοι ακολουθούν τη Μέρκελ και δείχνουν κι αυτοί με το "δάκτυλο" τους "αμαρτωλούς".

Η Ευρώπη σήμερα, δηλαδή, είναι "παγωμένη" από τον τρόμο που προκαλούν οι προτεστάντες με την εσκεμμένη και επιτηδευμένη "υστερία" τους. Η "μάγισσα" Ελλάδα έχει σχεδόν "παλουκωθεί" και οι πάντες γύρω της έχουν έναν συγκεκριμένο ρόλο. Τα προτεσταντικά κράτη παριστάνουν τους δήθεν εξοργισμένους, που αναζητούν όχι μόνον την παραδειγματική τιμωρία της "μάγισσας", αλλά και την αναζήτηση όλων των πιθανών ομοίων της. Εκτός από τη "μάγισσα" αναζητούνται και οι "κρυπτοαμαρτωλοί", ώστε να γίνουν "πακέτο" και να στοχοποιηθούν όποιοι αμφισβητούν την επιβεβλημένη γερμανική πολιτική.

Κράτη όπως η Ολλανδία, η Φιλανδία ή η Δανία, έχουν αφεθεί από τη Γερμανία να φέρονται σαν "αφηνιασμένα", που θέλουν να δουν "αίμα". Θέλουν να δουν τη "μάγισσα" του Αιγαίου να "παλουκώνεται" και να "ακρωτηριάζεται". Προτεστάντες είναι αυτοί οι οποίοι "φωνάζουν" να πουλήσουν τα νησιά τους οι Έλληνες. Να πουλήσουν τα αρχαία τους. Να πουλήσουν τα παιδιά τους. Ο προτεσταντικός όχλος είναι έτοιμος να στραφεί εναντίον όποιου θα του υποδείξει σαν "ύποπτο" η κόρη του πάστορα.

Ο στόχος της Γερμανίας είχε πλέον επιτευχθεί...

Η Ελλάδα είναι πλέον το απόλυτο αντιπρότυπο της Ευρώπης. Αυτή, η οποία δικαίως θα τιμωρούνταν και με τον "πόνο" της θα "δίδασκε" τους υπολοίπους. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Ελλάδα θα έμενε μόνιμα στο "κάδρο" της δημοσιότητας, για να μην ξεχνάνε οι υπόλοιποι τη "μάγισσα". Να μην ξεχνάνε ότι είναι όλοι καλεσμένοι στη δημόσια τελετή "θανάτωσής" της. Γι' αυτόν τον λόγο, το 2% της ευρωπαϊκής οικονομίας (η ελληνική δηλαδή) αποσπά το 90% της αρνητικής δημοσιότητας και φέρεται σαν υπεύθυνο για το 100% της προβληματικότητας αυτής της τεράστιας οικονομίας.




   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου