Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η μεταλαμπάδευση του κεμαλισμού και του ραγιαδισμού στην ελληνική νεολαία στην Άγκυρα. Το ΥΠΕΞ τί λέει;



Η φωτογραφία του ελληνικού συγκροτήματος ή ομάδας που απείχε της πορείας κεμαλικής αθλιότητας
του Σάββα Καλεντερίδη
Σήμερα, τρεις ημέρες πριν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, το τουρκικό κράτος συνεχίζει απτόητο την γενοκτόνο πολιτική του, με θύματα αυτή τη φορά ελληνόπουλα που έπεσαν στα δίχτυα του κεμαλισμού, χωρίς να προστατευθούν εξ αρχής από τις αρμόδιες διπλωματικές αρχές.
Όπως πληροφορούμαστε από τις τουρκικές ηλεκτρονικές εφημερίδες και ιστοσελίδες (σύμφωνα με την google, στις 16:49 υπήρχαν 96.000 εγγραφές για τη συγκεκριμένη είδηση έναντι καμία σε ελληνικό μέσον), ομάδα Ελλήνων νέων που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις νεολαίας που διοργανώνουν διάφοροι κρατικοί φορείς της Τουρκίας, με επίκεντρο την 19η Μαΐου, Ημέρα Νεολαίας για το τουρκικό κράτος (άλλωστε είναι σε όλους γνωστή η αδυναμία που είχε ο Κεμάλ στις νεαρές ηλικίες), υποχρεώθηκε να...

συμμετέχει σε “Πορεία Αγάπης”, με επικεφαλής τον Υπουργό Νεότητας και Αθλητισμού, Suat Kilic. Στην εν λόγω πορεία θα συμμετείχαν 550 νεολαίοι.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ελληνόπουλα την τελευταία στιγμή αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην εν λόγω πορεία αθλιότητας και ντροπής, που είχε ως αφετηρία το μαυσωλείο του σφαγέα του Ελληνισμού της Θράκης του Πόντου και της Ανατολής και ως τέρμα το Σύλλογο Κεμαλικής Σκέψης.
Μπροστά στην άρνηση των παιδιών, οι Τούρκοι υπεύθυνοι πήραν από τα χέρια τους τις τουρκικές σημαίες που τους είχαν μοιράσει και η πορεία έγινε χωρίς τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας.
Αν και τα ελληνόπουλα την τελευταία στιγμή αρνήθηκαν, υπάρχουν αμείλικτα ερωτηματικά σχετικά με το ποιος αποφάσισε να τα στείλει κυριολεκτικά στο στόμα του γκρίζου λύκου, ειδικά τις ημέρες που οι Τούρκοι γιορτάζουν την απόβαση του σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ στη μαρτυρική Σαμσούντα, απ’ όπου άρχισε την αιμοβόρο δράση του εναντίον των Ελλήνων.
Να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι επιδιώκουν συστηματικά να παρασέρνουν αθώα ελληνόπουλα σε τέτοιου είδους ‘γιορτές’, με σκοπό να παρουσιάσουν την ελληνική κοινωνία να συμμετέχει σε κεμαλικές γιορτές “φιλίας” τη 19η Μαΐου, την ίδια στιγμή που, σύμφωνα με την άποψή τους, “κάποιοι “τουρκοφάγοι” στην Ελλάδα επιμένουν να διατηρούν γιορτές μίσους, όπως η Ημέρα Μνήμης μιας ανύπαρκτης γενοκτονίας”.
Δεν είμαστε σε θέση να πούμε τί ακριβώς συνέβη από ελληνικής πλευράς και που και σε ποιον ανήκουν οι ευθύνες γι’ αυτήν την πελώρια αθλιότητα.
Ελπίζουμε το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, που είναι το καθ’ ύλην αρμόδιο, να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον ελληνικό λαό.




    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου