Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η στυγνή παραδοχή του επιτρόπου, αποκαλύπτει την μεθόδευση της παρέας Παπανδρέου.


Έριξαν την Ελλάδα στο Βρετανικό δίκαιο, μετακύλισαν τα ομόλογα στις πλάτες των ασφαλιστικών ταμείων και των μικροομολογιούχων με απόλυτη συνέργεια Προβόπουλου και τώρα μεθοδεύουν την έξοδο για να ολοκληρώσουν το πλιάτσικο. Το απόλυτο έγκλημα. Διαβάστε:

Βασικός στόχος είναι η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, δήλωσε ο Eπίτροπος Κάρελ Ντε Χουχτ, αρμόδιος για θέματα Διεθνούς Εμπορίου, επισημαίνοντας όμως ότι οι Βρυξέλλες είναι έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους σχετικά με τις δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί για την Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Ντε Χουχτ είπε ότι παρερμηνεύτηκαν και ότι η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη είναι για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η απόλυτη προτεραιότητα.

Ωστόσο, συνέχισε, θα ήταν ανεύθυνο το να μην είμαστε προετοιμασμένοι ακόμη και για δραματικές εξελίξεις.

«Πριν από ενάμιση χρόνο ίσως να υπήρχε ο κίνδυνος ενός ντόμινο» δήλωνε ο Eυρωπαίος επίτροπος σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα De Standaard. «Σήμερα όμως» προσέθετε, «τόσο εντός της ΕΚΤ όσο
και της Κομισιόν υπάρχουν υπηρεσίες, οι οποίες δουλεύουν πάνω σε σενάρια έκτακτης ανάγκης, για την περίπτωση που η Ελλάδα δεν τα καταφέρει».



    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου