Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Επίσημη δήπωση και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις επόμενες εκλογές:''ΑΝ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΜΕ''

Σημείωση freedomhellas: Διαβάστε τα πρακτικά της συνάντησης Παπούλια-Κουβέλη και αναρωτηθείτε:Τί ξέρουν και δεν μας λένε; πρέπει να σημειώσουμε και να λάβουμε σοβαρά υπ'όψιν μας ότι ώς χώρα στην παρούσα κατάσταση δεχόμαστε τεράστιο επικοινωνιακό τρομοκρατικό πόλεμο.Έχει σχέση με τις πιο πάνω δηλώσεις; Τα συμπεράσματα δικά σας...


ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς): Κύριε Πρόεδρε, εκτιμώ ότι μία κυβέρνηση που δεν θα έχει τη στήριξη και την ενεργή συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένο ότι κατετάγη δεύτερο κόμμα, δεν θα παρέχει τη δυνατότητα ουσιαστικής βιωσιμότητας αυτής της κυβέρνησης. Σας το λέω με πόνο ψυχής, πολιτικής ψυχής, γιατί για εμένα εκείνο το οποίο προέχει είναι να υπηρετήσουμε το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας και όχι την οποιαδήποτε μικροκομματική σκοπιμότητα ή την οποιαδήποτε εκλογική αναμονή, αναμονή εκλογικού αποτελέσματος ακριβέστερα. Εκτιμώ ότι μία τέτοια κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί επί της ουσίας, γιατί δεν θα έχει και κοινοβουλευτική και λαϊκή στήριξη.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Δεδομένης της άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, πηγαίνουμε για εκλογές, λέτε; Εάν προφθάσουμε να πάμε σε εκλογές.

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς): Εάν προφθάσουμε.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Και δεν γεμίσουμε ερείπια.  Για ποιο λόγο να γεμίσουμε ερείπια πρόεδρε;

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου