Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Οικονομική στήριξη των λαθρομεταναστών υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται, με το πρόγραμμά του, «για τη διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και τη γρήγορη χορήγησή του», καθώς και «για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών και διασφάλιση ίσων δικαιωμάτων». Είναι προφανές, πως... μιλώντας για “άσυλο” – αναφέρεται στους λαθρομετανάστες Αγνοεί, ουσιαστικά, το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Και, αντί να συμβάλει στην αντιμετώπισή του, παίρνει θέσεις που οδηγούν στην έξαρσή του. Πως; Μεθοδεύοντας τρόπους μαζικής νομιμοποίησης με τη “διεύρυνση της έννοιας του ασύλου”. Και λειτουργεί σαν μαγνήτης της προσέλκυσης λαθρομεταναστών. Με τις θέσεις του κάνει την Ελλάδα προγεφύρωμα εισόδου και νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών.


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται, επίσης, με το πρόγραμμά του, για «επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά». Αλλά και για «αύξησή του σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία…».

Είναι προφανές ότι βάζει στην ίδια μοίρα το ένα και πλέον εκατομμύριο ανέργων Ελλήνων, με το 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες. Πέρα από τη νομιμοποίηση, μέσω ασύλου, υπόσχεται και οικονομική στήριξη, ώσπου να βρουν δουλειά. Και αυτό την ώρα που τα δημόσια Ταμεία είναι άδεια. Χωρίς να εξηγεί από που και πως θα βρει τους αναγκαίους πόρους. Και αυτό είναι άλλη μια πραγματική πρόκληση σε μια κοινωνία, που δεν αντέχει άλλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, επίσης κατά το πρόγραμμά του, δεσμεύεται ότι «οι υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης πρέπει να είναι πολιτικές υπηρεσίες». Ζητά, μάλιστα, «να αποστρατιωτικοποιηθούν η Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα όσον αφορά την οργάνωση, την εκπαίδευση και την εμφάνισή τους». Προτείνει τον αφοπλισμό της Αστυνομίας, καθώς – όπως αναφέρει – «η ένοπλη παρουσία της», ακόμη «και στους δρόμους και τις πλατείες των πόλεων, δεν αποσκοπεί στην καλλιέργεια αισθήματος ασφαλείας, αλλά στον εκφοβισμό».

Σε μια χώρα, δηλαδή. που μαστίζεται από την έξαρση της εγκληματικότητας, σε μια χώρα που οι λαθρομετανάστες δημιουργούν «γκέτο» παρανομίας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να αποδυναμώσει τις υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την ασφάλεια του πολίτη.

Την ώρα που η χώρα χρειάζεται και οι πολίτες απαιτούν ενίσχυση της φύλαξης των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων για να αντιμετωπισθεί η μαζική είσοδος λαθρομεταναστών, ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να αποδυναμώσει τη φύλαξη.

Θέλει με λίγα λόγια την χώρα ξέφραγο αμπέλι."




   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου