Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!





<<Ελπίζω η Ελλάδα, αντί να ασχολείται με την ονομασία της Μακεδονίας, με κάποια προβλήματα στα νησιά και με το συρματόπλεγμα στα σύνορα, να δώσει βάρος στα οικονομικά προβλήματά της», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός, Εγκεμέν Μπαγίς, για τις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα μετά τη συνάντηση που είχε στην Αγκυρα με τον ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ Νίκολα Ποπόσκι.

Ο αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης κάλεσε την Ελλάδα να επικεντρωθεί στα οικονομικά της προβλήματα αντί να ασχολείται με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και «κάποια προβλήματα στα νησιά».



«Τότε και εμείς θα την στηρίξουμε», πρόσθεσε, «διότι η ανάπτυξη της Ελλάδας είναι προς το συμφέρον και της Τουρκίας και της Μακεδονίας».

Ο Τούρκος υπουργός σημείωσε ακόμη πως το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου «ήδη κατέστησε δύσκολη υπόθεση το σχηματισμό κυβέρνησης και πρέπει να σεβαστούμε τις νέες αποφάσεις που θα λάβει ο ελληνικός λαός στις νέες εκλογές».

Απαντώντας στην ίδια ερώτηση περί εκλογών στην Ελλάδα, ο κ. Ποπόσκι είπε ότι πρέπει να επιδειχθεί σεβασμός στο εκλογικό αποτέλεσμα και χαρακτήρισε αναγκαίο, οι χώρες της περιοχής να κινούνται προς την κατεύθυνση των κοινών συμφερόντων.




Απάντηση freedomhellas:Μπουνταλά σκατότουρκε,σε βολεύει να μην κοιτάξουμε τα εξωτερικά μας θέματα,ωστόσο θέλεις να μας βάλεις και σε σκέψες για να παραιτηθεί η χώρα μας από τα εθνικά της δίκαια.Είναι γνωστό πως οι ηγεσίες μας είναι προδοτικές,ωστόσο οι Ελληνες πολίτες αυτής της ιερής χώρας ήταν είναι και θα παραμείνουν Ελληνόψυχοι με  ιδανικά,πράγμα που το γνωρίζετε απο το αιματηρό κοινό παρελθόν μας.Αυτό που φοβάστε το ξέρουμε και εμείς.Σας το υπενθυμίζουμε λοιπόν,ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!!



    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου