Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ!


Διαβάστε τι δήλωσε ο συμμαχητής των Μάνου Βαλλιανάτου σε συνέντευξή του, όπου μεταξύ άλλων λέει πως "η Λαγκάρντ είχε δίκιο" και τάσσεται υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από κίναιδους:
Ποια είναι η θέση σας για τον γάμο μεταξύ ομοφύλων και για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια; 
Είμαι κατά του γάμου και μεταξύ ετερόφυλων! (γέλια). Σοβαρά τώρα, όλα τα ζευγάρια, ανεξάρτητα από τον ερωτικό τους προσανατολισμό θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να απολαμβάνουν τα αντίστοιχα αστικά δικαιώματα. Ωστόσο, θα πρέπει να αναμορφωθεί το νομικό πλαίσιο, για να μην γίνεται κατάχρησή τους. Όσον αφορά στην υιοθεσία, το ιδανικό θα ήταν ένα παιδί να μεγαλώνει με μητέρα και πατέρα. Όμως, προκειμένου να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα, προτιμώ τη θαλπωρή ενός σπιτιού – κι ας μην πρόκειται για μια τυπική οικογένεια. Άλλωστε, πότε στη ζωή καταφέρνεις το ιδανικό;
Πώς σχολιάζετε τις πρόσφατες απόψεις της κ. Λαγκάρντ; Το γεγονός ότι ανησυχεί περισσότερο για τα παιδιά της υποσαχάριας Αφρικής;
Δίκαιο δεν έχει; Νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου. Δεν μπορούμε εσαεί να απειλούμε την Ευρώπη με κατάρρευση, μην έχοντας διάθεση να κάνουμε τίποτε, για να αλλάξουμε ένα κράτος που είναι μπλοκαρισμένο εδώ και δεκαετίες. Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι η Ελλάδα έχει τεράστιο έλλειμμα αξιοπιστίας, διεθνώς. Στην Ευρώπη έχουν καταλάβει ότι οι πολιτικοί μας τους δουλεύουν «ψιλό γαζί». Έχουν βαρεθεί, έχουν κουραστεί, έχουν αγανακτήσει. Πήγε και ο γραφικός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τα «έχωσε» στον Γάλλο Πρόεδρο και γελοιοποιηθήκαμε ακόμα μια φορά παγκοσμίως. Ε, λοιπόν, να το πάρουμε απόφαση: τα παιδιά της υποσαχάριας Αφρικής σε λίγο θα βρίσκονται πιο κοντά - όχι μόνο στο ενδιαφέρον, αλλά και στις αξίες της Ευρώπης απ' όσο εμείς.
Διάβασα ότι απαντήσατε ήδη στους πολλούς ισχυρισμούς διάφορων στο διαδίκτυο ότι είστε μάρτυρας του Ιεχωβά; Αλήθεια πιστεύετε στο θεό;
Έχω απαντήσει εκατομμύρια φορές ότι δεν είμαι. Έλεος πια με τη λάσπη! Δεν ανήκω στη φυλή των Ελ, δεν είμαι πράκτορας του Πούτιν, δεν κρύβω πτώματα στον κήπο. Ήξερα ότι ο πολιτικός πόλεμος είναι χυδαίος, αλλά τόσο πολύ και τόσο γρήγορα; Πάντως, η σχέση ενός ανθρώπου με τα μεγάλα ερωτήματα της 'Ύπαρξης είναι καθαρά προσωπικό του θέμα. Κάποιοι προσπαθούν να τα προσεγγίσουν με τη θρησκεία κάποιοι άλλοι με τη φιλοσοφία. Εμένα μου πάει ο δεύτερος δρόμος. Ωστόσο πιστεύω ένθερμα στον θεό που κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του.
ΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ "ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ"! 

Με "οδηγό" τους τη γνωστή σατανίστρια Μπλαβάσκυ (εικόνα δεξιά), οι εν λόγω "φιλόσοφοι" πλασάρουν ένα...ενδιαφέρον και παραπλανητικό περιτύλιγμα, δήθεν ανθρωποκεντρικό και "ρεαλιστικό": Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα ακόμα ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, που μέσω διάφορων "ντοκιμαντέρ" τύπου Zeitgeist προπαγανδίζει σε ανίδεους ανθρώπους, παρασύροντάς τους στην τελική τους επιδίωξη, την Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

Αυτός είναι λοιπόν ο "νεοσωτήρας" Τζήμερος: Οπαδός της θεοσοφικής αίρεσης, ΥΠΕΡ της υιοθεσίας παιδιών από ανώμαλους και δωσίλογος που υβρίζει τη χώρα του κι επαινεί τους υβριστές της! 
    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου