Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Νύχτα των Κρυστάλλων στο Ισραήλ με θύματα Αφρικανούς ζητούντες άσυλο!

Ισραηλινή "Νύκτα των Κρυστάλλων": Αφρικανοί μετανάστες δέχθηκαν επιθέσεις στο Τελ-Αβίβ σε αντιμεταναστευτική συγκέντρωση


Εκατοντάδες ανθρώπων διαδήλωσαν στην εξαθλιωμένη γειτονιά της Hatikva στην νότια Μεσογειακή πόλη του Τεβ-Αβίβ στις 23 Μαϊου 2012...


Το βίντεο που ακολουθεί είναι απο την σελίδα του Ισραηλινού Gilad Atzmon.. Έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά μερικές απο τις ρατσιστικές και μισογυνιστικές εκφράσεις που ακούγονται εναντίον ισραηλινής που δεν συμφωνεί με τα πογκρόμ κατά των Αφρικανών. παρατηρήστε οτι οι διαφωνούντες είναι μια μικρή ελάχιστη μειοψηφία.


Την ίδια ώρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα, οι κάτοικοι γνωρίζουν πρωτόγνωρα επίπεδα εγκληματικότητας απο τους λαθρομετανάστες που έχουν μαζευτεί εκεί. Εκτός απο την δολοφονία του Λαζανά βγαίνουν στην επιφάνεια και περιπτώσεις βιασμών, ξυλοδαρμών Ελλήνων απο λαθρομετανάστες στην Πάτρα. Τα ίδια βέβαια συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα.


Στο Ισραήλ τέτοια φαινόμενα απλά δεν υπάρχουν. Και ζητάνε την απέλαση των Αφρικανών. Ενω εδω γίνονται αντιρατσιστικές διαδηλώσεις απο τη πλευρά της αριστεράς εναντίον των κατοίκων που θέλουν την απέλαση των μεταναστών.


Η γυναίκα που διαφώνησε με τους διαδηλωτές στο Ισραήλ δέχεται βάρβαρο προπυλακισμό και ύβρεις τύπου "Μακάρι να σε βιάσουν Σουδανοί να κλαίς", "Διαφωνείς γιατί θέλεις να σε πηδ..νε μαύροι", "Είσαι παντρεμένη με νέγρο"..

   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου