Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Τα «κουμπαράκια» ξαναχτύπησαν!Εμπλέκουν την Ελλάδα οι Τουρκαλάδες σε ροζ κυκλώματα κατασκόπων!



Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με την εξάρθρωση ροζ κυκλώματος με όμορφα κορίτσια, τα οποία αποσπούσαν στρατιωτικά μυστικά από τους αξιωματικούς πελάτες τους!
Ήδη η τουρκική αστυνομία συνέλαβε...
29 άτομα, ανάμεσα τους 9 εν ενεργεία αξιωματικούς και διενεργεί έρευνες για το μέγεθος του κυκλώματος και τα κρατικά μυστικά που απέσπασαν οι κοπέλες.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το κύκλωμα λειτουργούσε με τον εξής τρόπο. Τα κορίτσια προσέλκυαν αξιωματικούς και βρίσκονταν μαζί τους έναντι κάποιας αμοιβής. Μόνο που τη συνεύρεση την κατέγραφαν σε κάμερες. Αργότερα, με το βιντεοσκοπημένο υλικό απειλούσαν το θύμα ζητώντας του ή να τους φέρει σε επαφή με ανώτερο αξιωματικό για να τον παγιδεύσουν, ή του ζητούσαν συγκεκριμένες στρατιωτικές πληροφορίες, τις οποίες πωλούσαν έναντι αμοιβής σε αγνώστους.
Εδώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκουν τη χώρα μας, καθώς θεωρούν πιθανό τα... κορίτσια να κατασκόπευαν και υπέρ της Ελλάδας. Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των μελών του κυκλώματος βρέθηκαν πολλά στρατιωτικά ντοκουμέντα, διευθύνσεις, τηλέφωνα της στρατιωτικής ηγεσίας και άλλα στοιχεία τα οποία δεν ανακοινώνονται.


   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου