Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΣΚΥΛΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΟΧΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ...!!!


Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί για τη χώρα μας η επικεφαλής του ΔΝΤ σε συνέντευξή της στον Γκάρντιαν.Η κα Λαγκάρντ καλεί ευθέως τους Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους λέγοντας χαρακτηριστικά: “Οι γονείς των παιδιών στην Ελλάδα να αναλάβουν την ευθύνη και να πληρώνουν τους φόρους τους” .

Σχολιάζοντας τη φοροδιαφυγή στη χώρα μας, σημείωσε ότι σκέφτεται όλους εκείνους τους Έλληνες οι οποίοι δεν πληρώνουν τους φόρους τους. "Σκέφτομαι εκείνους που στερούνται τις δημόσιες υπηρεσίες εξαιτίας όλων αυτών που φοροδιαφεύγουν".



Σε ερώτηση αν ανησυχεί για όλους εκείνους τους ασθενείς στην Ελλάδα που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απαντά: "Πιο πολύ σκέφτομαι τα παιδιά σε σχολεία της Νιγηρίας που μοιράζονται μία καρέκλα ανά τρεις μαθητές επειδή θέλουν πραγματικά να μορφωθούν. Τα έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα”.

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να έχει καλύτερη μεταχείριση από ό,τι μια φτωχή χώρα στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

"Η δουλειά μου είναι να λέω την αλήθεια. Και είναι πιο δύσκολο να ζητάω από την κυβέρνηση μιας χώρας που οι κάτοικοι της ζουν με 3, 4, ή 5 χιλιάδες δολάρια το χρόνο να αυξήσει τα μέτρα λιτότητας και να μειώσει χρέη και ελλείμματα, από το να ζητάω τα ίδια, αυτονόητα πράγματα από την κυβέρνηση μιας πλούσιας χώρας".




πηγή


Σημείωση freedomhellas:Τότε έπρεπε να αρνηθείτε την...ανθρωπιστική σας βοήθεια στην χώρα μας παλιοπ....να και να την παρείχατε στα παιδάκια που ΤΟΣΟ σκεύτεσαι και δεν μπορείς να κοιμηθείς ταβράδια!Όμως αυτούς από ότι φαίνεται,τους έχουν προλάβει άλλοι-παρακλάδια σας-γιατί έχουν...διαμάντια.Απαντες ξέρουμε τί γίνεται εκεί,ξέρουμε που πάνε και τα χρήματα από τον παγκόσμιο έρανο της unicef.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου