Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πόλεμος στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας με τους αλλοδαπούς - Ποιοί κατευθύνουν τους αλλοδαπούς να ξεσηκώνονται; Βίντεο!



Πατροκωσμάς ο Αιτωλός:''Θα τραβήξετε πολλά από ρέμπελο στρατό''!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο εσωτερικός πόλεμος είναι προ των πυλών... Όπως καταλαβαίνετε "κάποιοι" ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες.. Το σχέδιο είναι ξεκάθαρο.. Παραθέτουμε και το σχόλιο αναγνώστη που ισχυρίζεται οτι βρισκόταν στην περιοχή:

"αυτο που δεν λεει κανεις και πληροφορηθηκα απο γνωστους μου στην περιοχη ειναι οτι αναμεσα στους αλλοδαπους απο αθηνα υπηρχαν τουλαχιστο 3 ελληνες υποστηρικτες αλλοδαπων που εδιναν κατευθυνσεις και μιλουσαν συνεχεια στο κινητο..



..εχω κι αλλα... οι 3 ελληνες-καλοπαιδα- που μιλουσαν απταιστα ελληνικα και φαινοντο ελληνες ηταν ντυμενοι με προχειρα ρουχα σαν τους αλλοδαπους. ειχαν ενα παλιο βανακι κλειστο στην εισοδο του χωριου με 1 πινακιδα μονο πισω που δεν διαβαζοταν- κανεις δεν ξερει απο που ηρθαν- και απο κει εδιναν στους αλλοδαπους λοσταρια αλυσιδες, και σε μερικους και κινητα ενω επαναλαμβαναν αν σας καλεσω ολοι παλι εδω. αυτα τα εχουν πει και σε μεσα ενημερωσης αλλα μου ειπαν οτι ολα τα μεσα αναφερουν σχεδον τα παντα εκτος απ αυτο."


Ακολουθεί η είδηση απο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


Ένα ακόμη περιστατικό επιθέσεων αλλοδαπών σε Έλληνες σημειώθηκε την Κυριακή, και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Νέας Μανολάδας, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και όπως αναφέρεται στο βίντεο οι αλλοδαποί επιτέθηκαν στους κατοίκους κρατώντας μαχαίρια, αλυσίδες και σιδερένιους λοστούς και τους πετροβόλησαν, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να σημειωθούν συμπλοκές μεταξύ των Ελλήνων και των αλλοδαπών.

Το παραπάνω είναι ακόμη ένα περιστατικό «αφομοίωσης» και «ενσωμάτωσης» των λαθροεισβολέων στη χώρα, λαθροεισβολείς που σύσσωμη η αριστερά θέλει να νομιμοποιήσει –με συνοπτικές διαδικασίες- μόλις αναλάβει τα… ηνία της χώρας.

Να μην ξεχάσουμε βέβαια πως ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφράσει τις σχετικές απόψεις του σε σχέση με το θέμα δηλώνοντας παράλληλα και «ουμανιστής».
Το ότι βέβαια 16 Έλληνες έχουν πέσει θύμα δολοφονίας από αλλοδαπούς μέσα στο 2012 και χιλιάδες άλλοι θύματα ληστείας, δεν αφορά τον ιδιόρρυθμο αυτό «ουμανισμό» του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός αφορά μόνο τους λαθραίους «οικονομικούς μετανάστες», βαδίζοντας έτσι πιστός στα χνάρια που άφησε πίσω του ο πρώην-πρώην πρωθυπουργός ΓΑΠ ο οποίος το Δεκέμβριο του 2010 προσκαλούσε άπαντες να έρθουν στην Ελλάδα, καθώς επειδή οι άλλες χώρες τους έδιωχναν εμείς τους ανοίγαμε τις πόρτες.

Τι άλλο θα δούμε ακόμη σε αυτή τη χώρα της μόνιμης αφασίας…

-Μια διαμάχη μεταξύ Αιγύπτιων και Μπαγκλαντέζων εργατών το μεσημέρι της
Κυριακής, έφτασε να γίνει σοβαρότατο επεισόδιο το βράδυ της ίδιας ημέρας
στο κέντρο της Ν. Μανωλάδας.
Η διαμάχη ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες με αφορμή τα μεροκάματα των αλλοδαπών και για άγνωστο λόγο το βράδυ επέστρεψαν περί τους 300 αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων στην πλατεία του χωριού.
Διαδοχικά τα φραστικά επεισόδια έγιναν αψιμαχίες και οι αψιμαχίες επιθέσεις σε κατοίκους, ενώ πληροφορίες ανέφεραν πως οι αλλοδαποί δεν δίστασαν να τραβήξουν μαχαίριαή να εμφανίσουν ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα.
Κάποιοι πέταξαν πέτρες σε καταστήματα και αυτοκίνητα, ενώ προχώρησαν και στο εσωτερικό καφετέριας με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με θαμώνες τους.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός των επεισοδίων.
Την ώρα της έντασης ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή και το θέμα έληξε.
Κατά μια άλλη πηγή η διαμάχη μεταξύ κατοίκων και αλλοδαπών ξεκίνησε όταν οι πρώτοι θέλοντας να παρακολουθήσουν τον τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ, ενοχλήθηκαν από την έντονη παρουσία των αλλοδαπών.
Ωστόσο από τις Αρχές δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμία επίσημη τοποθέτηση για το θέμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου