Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ετοιμάζονται όλα στο υπουργείο εσωτερικών για νέες εκλογές!



Με κατεπείγον έγγραφό του προς τους δήμους όλης της χώρας το υπουργείο Εσωτερικών ζητάει να ενημερώσουν τα δημοτολόγια και μάλιστα τους ζητεί να τα έχουν έτοιμα μια εβδομάδα νωρίτερα!

Αναφέρεται ότι η σχετική προθεσμία αποστολής της Β’ Αναθεώρησης 2012, στην οποία περιλαμβάνονται οι μεταβολές που έγιναν στα δημοτολόγια των δήμων κ.λπ., μεταφέρεται από τις 25 Μαΐου στις 18 Μαΐου αυστηρά.

Η μεταφορά της προθεσμίας οφείλεται λόγω της διαμορφωθείσης, μετά τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου, πολιτικής κατάστασης αναφέρεται χαρακτηριστικά. Το υπουργείο θεωρεί σε ενδεχόμενο να προκηρυχθούν νέες εκλογές σύντομα, γνώμονας πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών στους οποίους προέκυψαν προβλήματα στους εκλογικούς καταλόγους κατά την ψηφοφορία.

Επιπλέον, το υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνει ότι η αναθεώρηση αυτή θα περιλαμβάνει τις μεταβολές που έγιναν στα δημοτολόγια των δήμων μέχρι τις 30/4/2012, ενώ θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπεριληφθούν όλοι οι «παραληφθέντες» των εκλογών της 6ης Μαΐου, καθώς και όλες οι διορθώσεις (ταυτοπροσωπίες, παραλήψεις εγγράφων, αλλαγές στοιχείων, λανθασμένες διαγραφές, λανθασμένες μεταδημοτεύσεις κ.λπ.) που διαπιστώθηκαν στις πρόσφατες εκλογές, αναφέρει το parapolitika.gr



    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου