Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ!





Δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας που σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή τοποθετήθηκε νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας στη υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμμένου ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος. Επιτέλους, η χώρα διαθέτει, έστω και για λίγο, υπουργό Άμυνας με γνώση του αντικειμένου του και της ευθείας απειλής σε βάρος της πατρίδας.



Δεν θα σταθούμε στο έργο που έγινε κατά την διάρκεια της θητείας του Φράγκου ως Αρχηγού ΓΕΣ. Θα θυμήσουμε απλώς πως παύθηκε από την θέση του, κατά την διάρκεια που το τραγικό δίδυμο Παπανδρέου - Μπεγλίτη κουμάνταρε την άμυνα (;) της χώρας. Τότε που η εγκληματική πολιτική των ανωτέρω είχε αποκεφαλίσει τους ανώτατους αξιωματικούς και των τριών κλάδων, για να πείσει τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ ότι η Ελλάδα κινδύνευε από πραξικόπημα!

Η επιλογή του Φραγκούλη Φράγκου για την θέση του υπηρεσιακού υπουργού Εθνικής Άμυνας αποτελεί κατά την άποψή μας απόδειξη της ανησυχίας της Αθήνας για ένα δύσκολο καλοκαίρι στο Αιγαίο, με την Τουρκία να ακονίζει δόντια και μαχαίρια. Στέλνει όμως, ως επιλογή, το κατάλληλο μήνυμα στην άλλη πλευρά, μαζί με ενέργειες όπως αυτή του ΓΕΕΘΑ για αιφνιδιαστική άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας στο βόρειο τμήμα της Δωδεκανήσου. Άσκηση που επίσης έστειλε μηνύματα στην Άγκυρα.

Ελπίζουμε στην άλλη πλευρά του Αιγαίου (για να χρησιμοποιήσουμε ορολογία ιδιαίτερα θελκτική στους Τούρκους) τα σινιάλα να ελήφθησαν. Ελπίζουμε....


     πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου