Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Η παγκόσμια εξουσία των «αγορών» και οι πολιτικοί - μαριονέτες



Από το βιβλίο ‘Κόκκινο Χαλί για τον Αντίχριστο’
Οι ηγέτες των λαών και οι πραγματικοί κυβερνήτες τους...

Όπως η Ελλάδα μας, έτσι και δεκάδες άλλα κράτη της Γης έχουν υπερ-χρεωθεί μέσω της συνεργασίας των διεφθαρμένων τους κυβερνήσεων με τους Αφεντάδες της πλουτοκρατικής ελίτ και έχουν οδηγηθεί σε οικονομικά αδιέξοδα με υπερτιμήσεις δημοσίων έργων (συχνά άχρηστων για τους λαούς), τεράστιες αμυντικές δαπάνες, περιορισμό της παραγωγικότητας και άλλες πολιτικές επιλογές, που κινούνται μεταξύ ανευθυνότητας και προδοσίας.



Με τους τόκους, τα χρέη των κρατών απέναντι στους μεγαλοτραπεζίτες διογκώνονται και οι χώρες αναγκάζονται σε υποχρεωτικές ιδιωτικοποιήσεις ξεπουλώντας τον δημόσιο πλούτο τους στα χέρια των Μεγάλων Αφεντικών, που οι λαοί δεν βλέπουν ώστε να τους αποδώσουν ευθύνη! Έτσι, κατηγορούνται για τα δεινά μόνο τα όργανα και όχι τα κεφάλια που τα κατευθύνουν, δηλαδή μόνο οι πολιτικοί-μαριονέτες και όχι οι εντολοδότες τους, οι κάτοχοί των κολοσσών της «αγοράς», που τους ανεβάζουν στην εξουσία και τους ελέγχουν.

Παράλληλα, οι ηγέτες των κρατών όλο και περισσότερο πιέζονται να αποφασίζουν όχι το καλύτερο για τον δικό τους λαό, αλλά (δήθεν) για το παγκόσμιο σύνολο. Αυτή η αδιαφανής και αντιδημοκρατική διαδικασία ελαχιστοποιεί τη λογοδοσία των ηγετών στους λαούς τους και μεταφέρει με υπερεθνικές, νομικά δεσμευτικές συμφωνίες την εξουσία σε άγνωστα κέντρα με απεριόριστη δύναμη.


Η επερχόμενη παγκόσμια (δια)κυβέρνηση που προωθείται ως ανάγκη για να ξεπεραστεί η διεθνής οικονομική κρίση ή να επιβληθούν διεθνείς δεσμεύσεις για την κλιματική αλλαγή ή την τρομοκρατία, αποκτά απεριόριστες εξουσίες ελέγχου, αστυνόμευσης και επιβολής σε αντικατάσταση των εθνικών κυβερνήσεων και δεν απέχει καθόλου από μια πρωτοφανή δικτατορία μιας ευφυούς ελίτ, στην οποία όποιος αντιστέκεται θα είναι καταδικασμένος.

Διάλυση του εθνικού κράτους - η εξουσία στις πολυεθνικές

Η σταδιακή αποδυνάμωση και τελικά η διάλυση του κάθε εθνικού Κράτους εξυπηρετεί παντού την παντοδυναμία των «αγορών». Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η Νέα Τάξη συμπράττει με πολιτικούς-πιόνια για να προωθήσει τακτικές αφελληνισμού, όπως η χρηματοδότηση ανθελληνικών Μ.Κ.Ο., η αντικατάσταση της ελληνικής παιδείας από την φρικτή «διαπολιτισμική εκπαίδευση», η εμφάνιση του «Σχεδίου Ανάν» για την Κύπρο, η εμφάνιση του προδοτικού «Σχεδίου Καλλικράτης» που διασπά την εθνική ενότητα, το αισχρό νομοθετικό πλαίσιο που ευνοεί τη λαθρομετανάστευση εγκλωβίζοντας τους λαθρομετανάστες εντός της χώρας και αποδίδοντάς τους ελληνική ιθαγένεια (!), οι προσπάθειες αναγνώρισης Τουρκικής μειονότητας στη Θράκη, μειονότητας «Μακεδόνων» που δήθεν καταπιέζεται κ.ά.
Παράλληλα η πολιτική διαφθορά κορυφώθηκε, το χρέος του κράτους εκτοξεύθηκε σε απίθανα ύψη, η χώρα οδηγήθηκε σε οικονομική, πολιτική, εθνική, πολιτιστική και πνευματική κατοχή... Η «ανεξήγητη» αδιαφορία των ελληνικών κυβερνήσεων για εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας, υποκρύπτει ασφαλώς τον σκιώδη ισχυρό βραχίονα που την κυβερνά, αποκόπτοντάς την από την αυτονομία και την πρόοδο.
Το κακό ήδη προόδευσε από τον μετασχηματισμό της ΕΟΚ, μιας οικονομικής κοινότητας, σε Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή σε μια νομισματική, πολιτική και στρατιωτική ένωση. Σε αυτή τη διαδικασία οι πολιτικοί των κρατών της Ευρώπης υπέγραψαν εν λευκώ την προσχώρηση των χωρών τους σε μια άγνωστη στην τελική της μορφή Ενωμένη Ευρώπη, που δεν είχε σύνταγμα και νόμους εκ των προτέρων γνωστούς! Η Ένωση αυτή καταστάθηκε «μονόδρομος» με την υπογραφή Συνθηκών (Μάαστριχτ, Άμστερνταμ, Σένγκεν,Λισαβώνας...) και νόμων που κατασκευάζονται «καθ’ οδόν», ώστε να μεταφέρουν, χωρίς ενημέρωση και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των λαών, εξουσίες των κρατών τους στην κεντρική εξουσία των Βρυξελλών, που της δόθηκε η ισχύς να καθορίζει πλέον τις τύχες των λαών σε εθνικό και σε προσωπικό επίπεδο!!


Με παρόμοιο, μεθοδευμένο, αδιαφανή και αντιδημοκρατικό τρόπο δομείται η Βορειοαμερικαντκή Ένωση και γενικά επιδιώκεται η ομοσπονδοποίηση των κρατών όλης της Γης.
Σε πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και του Αραβικού Κόσμου, ολοκληρωτικά και δικτατορικά καθεστώτα συντηρήθηκαν επί δεκαετίες ώσπου να διαλυθούν, είτε με επίθεση «ειρηνευτικών» δυνάμεων (Ιράκ, Σερβία, Αφγανιστάν, Λιβύη) είτε με υποδαύλιση εσωτερικών εξεγέρσεων (Ρουμανία, Αλγερία, Τυνησία, Νιγηρία, Αίγυπτος, Συρία κ.α). Σημαντικά στοιχεία καταδεικνύουν ότι σε ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα στη Λατινική Αμερική, ηγέτες εκβιάστηκαν, ακόμη και δολοφονήθηκαν από μυστικές υπηρεσίες, επειδή πρόβαλαν αντίσταση στους διεθνιστικούς εκβιασμούς που έθιγαν τα συμφέροντα των πατρίδων τους.
Τελικά οι τράπεζες - κολοσσοί και οι πολυεθνικές βιομηχανικές εταιρείες εισβάλλουν κι εγκαθίστανται παντού, ενώ οι λαοί πιέζονται όλο και περισσότερο με ανεργία και προσωρινή απασχόληση, χάνοντας κεκτημένα δικαιώματα της εργασίας και της ασφάλισής τους κατ εργαζόμενοι όλο και πιο σκληρά για ένα κομμάτι ψωμί.

Επιπλέον, η «αχρήματη κοινωνία» που δημιουργούν οι «αγορές» με το εικονικό χρήμα που δεν έχει αντίκρυσμα, επιτρέπει στους «ενημερωμένους» επενδυτές ν’ αποκτούν τεράστια κέρδη με απλές ανταλλαγές δεδομένων τους υπολογιστές τους! Με την ηλεκτρονική κλεπτοκρατία τα Μεγάλα Αφεντικά πετυχαίνουν αυτό που ο νόμος απαγόρευε στους παραχαράκτες και στα κράτη!



Οι τράπεζες ισχυρότερες από τις χώρες!

Μια ματιά μόνο στονκατάλογο με τα χρέη των κρατών παγκοσμίως, μπορεί να μας πείσει για το μέγεθος της απίστευτης απάτης των κολοσσιαίων τραπεζικών οργανισμών που κερδοσκοπούν καταληστεύοντας τους κόπους των λαών:
Οι περισσότερες χώρες του κόσμου είναι υπερχρεωμένες και δεν χρωστούν σε άλλες χώρες, αλλά σε ιδιωτικές τράπεζες! Αυτές οι τράπεζες, οι λεγόμενες «κεντρικές», υπακούοντας στα κελεύσματα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), έχουν σχεδιάσει ένα σύστημα ομολόγων και επιτοκίων μέσω του οποίου κανένα κράτος δεν μπορεί Ποτέ να ξεπληρώσει το χρέος του, ενώ ταυτόχρονα η οικονομία του όλο και περισσότερο αποδυναμώνεται από τους συνεχείς δανεισμούς.
Καθώς υπολογίζεται ότι ολόκληρος ο πληθυσμός της Γης σήμερα χρωστάει το 98% των χρημάτων του, ενώ την ίδια στιγμή οι τραπεζίτες κατέχουν περίπου 1000 τρις δολάρια το χρόνο προς δανεισμό (!), οι ειδικοί συμπεραίνουν ότι το χρήμα τους είναι ψεύτικο και η παγκόσμια οικονομία είναι μια τεράστια φούσκα που διαμορφώνει μια αδίστακτη εξουσία πλήρους ελέγχου της ανθρωπότητας. Σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία τα κράτη εμφανίζουν μία οικονομική “ομοιογένεια” με θλιβερή όψη καταστροφής...




    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου