Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ellasdimokratia.wordpress.com ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ :

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ : <<ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ>> !!!!!!

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ : <<Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ>> !!!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η....
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΊ'ΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ. ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ <<ΚΑΛΟ>>ΜΑΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ !!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ; Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ . ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ <<ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ>>ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ; ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ <<ΙΣΧΥΡΗ>> ΚΑΙ<<ΚΡΑΤΑΙΑ>> ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΩΝΟΜΑΣΤΕ.!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ, Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ. !!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΞΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΑΠΑΤΕΟΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΗ ΑΡΝΗΣΗ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟ'Ι'ΟΝ ΕΓΓΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ.!!!!!!! ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΝ.!!!!!! ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Δ.Ε.Κ.Ο. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΣΑΝ <<ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ>> ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣΕΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ'Ι'ΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΛΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΥΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου