Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Απολαύστε τα ευχαριστήρια του Παπούλια προς τους Αμερικάνους!




Σημείωση freedomhellas: Μετά τον Ααρών Σημιτσί Χαρούν με το προσωνύμιο Βεντούρα,κατά κόσμον Κώστα Σημίτη,και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους Αμερικάνους,όχι επειδή δεν έγινε πόλεμος,πόλεμος γίνεται με άλλα μέσα,τα οικονομικά.Η πιο κάτω δήλωση μας δίνει να καταλάβουμε ότι περιπαίζει με την νοημοσύνη μας,αφού την κρίση την δημιούργησαν ως γνωστόν οι...περιούσιοι Αμερικανόφωνοι τεχνηέντως.


Απολαύστε τον...


«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Ομπάμα για τη στήριξη που δίνουν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα αυτή τη δύσκολη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

απευθυνόμενος στα μέλη του Ελληνο-αμερικανικού Ινστιτούτου και πρόσθεσε ότι «τα θέματα αυτά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις Η.Π.Α., γιατί η....
κρίση στην Ευρώπη θίγει και τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο κ. Παπούλιας επεσήμανε ότι είναι προς το συμφέρον όλων να ξεπεραστεί σύντομα η κρίση, ενώ σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα είπε: «Νομίζω ότι γρήγορα και μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης θα δούμε καλύτερες μέρες». Παράλληλα, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Ελληνο-αμερικανών για την προώθηση των συμφερόντων και των θέσεων της Ελλάδας, καθώς και για την ενίσχυση των ελληνο-αμερικανικών σχέσεων.

Από την πλευρά τους, οι Ελληνοαμερικανοί παράγοντες ενημέρωσαν τον κ. Παπούλια για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, μεταξύ των οποίων, όπως είπαν, περιλαμβάνεται και επίσκεψή τους στο Ισραήλ, «καθώς οι σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο».




    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου