Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Με "ελληνική πατέντα" έτοιμοι για πυροδότηση οι S-300



Βολές Exocet “από αέρα και θάλασσα” στο Αιγαίο έχουν σχεδιαστεί για τις επόμενες ημέρες από τις Ελληνικές ΕΔ, προς επιβεβαίωση όσων γράφαμε χθες για το “σχέδιο προβολής ισχύος”. Το πότε ακριβώς θα γίνουν οι βολές δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά όπως είπε πηγή του ΥΕΘΑ στο Onalert, “το πιθανότερο είναι οι βολές να γίνουν μέσα στο επόμενο 10ήμερο”.

Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι προγραμματίζεται -κι αυτή τη φορά στα σοβαρά- εκτόξευση εκπαιδευτικού βλήματος από τους S 300 στη Κρήτη! Τα όποια τεχνικά προβλήματα υπήρχαν εξαιτίας της

ασυννενοησίας που παρατηρήθηκε μεταξύ Αθηνών-Μόσχας -με ευθύνη και των δύο- έχουν παραμεριστεί με …”μπαϊ-πας πατέντα” από Έλληνες τεχνικούς που έχουν δώσει τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να απομένει μόνο η εντολή “πυρ”. Το οπλικό τους σύστημα δεν έχει κανένα πρόβλημα και άρα το μόνο που απομένει είναι η απόφαση ενεργοποίησης.
Στρατιωτικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι η βούληση για ενεργοποίηση των S 300 υπάρχει.Υπήρχε κι άλλοτε θα επισημάνουμε αλλά αποτέλεσμα δεν είχαμε.
Θυμίζουμε ότι πολύ πρόσφατα στους S 300, βρέθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος.
Ασφαλώς μια τέτοια απόφαση αυτή τη περίοδο που κυβέρνηση δεν υπάρχει εκπλήσσει, αφού σε ανάλογες περιπτώσεις που “ισχυρή κυβέρνηση” υπήρχε οι S 300, δεν ενεργοποιήθηκαν.




    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου