Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

A.Σαμαράς: Υπέγραψε μείωση 12% στους μισθούς των ΕΔ!Έκπληκτα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πληροφορήθηκαν χθες ότι η λίστα Παπαδήμου, οι δεσμεύσεις που έχουν λάβει δηλαδή οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αναφορικά με τα μέτρα του Ιουνίου προβλέπει την μείωση των “ειδικών μισθολογίων”, δηλαδή των αμοιβών στων στελεχών των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, κατά 12%!

Και ήταν έκπληκτοι γιατί μόλις την περασμένη Πέμπτη στο Ζάππειο ο Αντώνης Σαμαράς, είχε ... δεσμευθεί ότι όχι απλώς δεν θα υπάρξουν μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια, αλλά θα προσπαθούσε και για αυξήσεις και μάλιστα είχε βρει και τα ... ισοδύναμα μέτρα!

Και χθες αποκαλύφθηκε ότι έχει υπογράψει την μείωση των αποδοχών τους κατά 12% για να εξοικονομηθούν 205 εκατ. ευρώ!

Πώς να μην καταψηφίζεται μαζικά η ΝΔ (εκτός του ΠΑΣΟΚ, φυσικά) από τις Ε.Δ. και τα Σώματα Ασφαλείας, όταν η αξιοπιστία του ίδιου του προέδρου είναι εξαιρετικά αμφιβόλου αξίας;Αυτοί που έφεραν την οικονομία μας και την καθημερινότητά μας σε αυτή την εξαθλίωση και ζητάνε με περίσσιο θράσος την ψήφο μας,αύξησαν το έλλειμμα σε 4,74 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του '12 έναντι 3,33 δισ. την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
 Να πως κόβουν και ράβουν πάνω στις πλάτες μας,ενώ οι μισθοί τους υπερδιπλασιάζονται με ειδικά επιδόματα όπως αυτό που νομοθέτησε ο Πάγκαλος το περασμένο καλοκαίρι,επειδή όπως δήλωσε ''δεν μπορώ να πάω όσες μέρες διακοπές θέλω''.


 ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου