Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΟΠΟΥ Ο "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!



Τα χρειάστηκε...ο πρασινοσκούφης!

Το i-pod της κόρης του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτή φαίνεται ότι "έβαλε στο μάτι" ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, στη Ρόδο, όπου παραθέριζε ο πολιτικός μαζί με την οικογένειά του στα μέσα Αυγούστου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, η Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου κίνησε ήδη τις διαδικασίες απέλασης από τη χώρα του δράστη, νομίμως διαμένοντος επί σειρά ετών στην Ελλάδα και νομίμως απασχολούμενου ως μάγειρα σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της Λαχανιάς.


Σε βάρος του αλλοδαπού έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και με απόφαση του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Αντ. Κασσάπη παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο την 2α Σεπτεμβρίου 2011 και παραιτήθηκε από την κλήτευση.

Η κλοπή διεπράχθη το βράδυ της 14ης Αυγούστου 2011, στο δωμάτιο του κ. Πεταλωτή την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν.

Ο Υφυπουργός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έκανε «αναγνώριση» του δράστη από φωτογραφίες του προσωπικού που του επιδείχτηκαν. Φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγκεκριμένα να είχε ξυπνήσει και να είχε δει τον δράστη να ψαχουλεύει τα πράγματά του.

Μάλιστα την επόμενη της κλοπής η διοίκηση του ξενοδοχείου φέρεται να αποκατέστησε τον κ. Πεταλωτή προσφέροντάς του ένα νέο i-pod.

Ωστόσο ο κατηγορούμενος διατείνεται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν αποτυπώματά του στο δωμάτιο του κ. Πεταλωτή, ενώ υπέρ της αθωότητάς του προτίθενται να καταθέσουν μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου.

 Με την απόφαση απέλασής του, που εκδόθηκε πριν δικαστεί, όπως επιτρέπει ο σχετικός νόμος, διετάχθη και η εγγραφή του στον Εθνικό Κατάλογο των Ανεπιθύμητων μέχρι την 14η Αυγούστου 2018..

 Δεν πιστεύουμε να...ενοχλήθηκε ο "προοδευτικός" και ¨δημοκράτης"-όπως...περήφανα αυτοαποκλήθηκε κατά την πρόσφατη κόντρα του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο-Πεταλωτής, αφού η συγκεκριμένη πράξη εντάσσεται ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΟΥ", "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"!

Ας πρόσεχε λοιπόν ο λαθρολάγνος Πασόκος...Εκείνο που μας εκνευρίζει περισσότερο, είναι η επιμονή των "Ελλήνων ξενοδόχων" να προσφέρουν εργασία ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ!

Μάζεψαν το κάθε απόβρασμα και το έκαναν "μάγειρα", "κηπουρό" και άλλες τέτοιες...ειδικότητες, προκειμένου να εξοικονομήσουν λίγα ευρώ: Δεν υπάρχει πλέον σχεδόν κανένα ξενοδοχείο όπου να μην απασχολούνται λαθρομετανάστες αντί για Έλληνες!

Αυτά, μπας και καταλάβουν ορισμένοι ποιους εξυπηρετεί η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.


Σχόλιο freedomhellas:Αν πάθαινε ο λαθρολάγνος Πεταλωτής,ό,τι και οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες,ότι δηλ. τους βιάζουν τις κόρες,τις μάνες και τις αδερφές τους...αλήθεια,τί θα έκανε;Θα του απαγόρευε την άδεια στην χώρα μας μέχρι το 2040,ή θα γινόταν επιτέλους υπέρμαχος των αξιών και ιδανικών των Ελλήνων;;; Κακά τα ψέματα,πολλοί ίσως να το εύχονται να συμβεί σε κάποιον απ'τους κυβερνώντες,όμως εμείς πιστεύουμε ότι τον αράπη κι αν τον πλαίνεις,το σαπούνι σου χαλάς...Στο κάτω-κάτω της γραφής,πολλοί από αυτούς είναι συνηθισμένοι σε όλλα αυτά,αφού οι περισσότεροι είναι Μασόνοι και όπως αναρτήσαμε πριν λίγο καιρό,''πρώτα τους πηδάνε,ταυτόχρονα τους βιντεοσκοπούν και μετά ατελείωτος εκβιασμός''...

πηγή:hellas-orthodoxy  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου