Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Πήραν φόρα οι Μητροπολίτες και τα ''χώνουν χοντρά''!



ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Λάβρος κατά των σύγχρονων εφιαλτών που προσπαθούν να αλλάξουν την ιστορίας μας, να αλώσουν τις ψυχές μας, να ξεριζώσουν την πίστη μας, ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Σιατίστης κ. Παύλος.

Ο Μητροπολίτης Σιατίστης αναφερόμενος στον εορτάζοντα Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ήθελε τα παιδιά στο σχολείο να μαθαίνουν την αλήθεια, προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία πως αν ζούσε σήμερα ο Άγιος θα γκρέμιζε τα σχολεία. Γιατί τα σχολεία τα σημερινά προσπαθούν να μάθουν στα παιδιά η να μην μάθουν, όλα αυτά που ήθελε ο Άγιος Κοσμάς».

Επίσης ο Μητροπολίτης Παύλος τόνισε: «Το γεγονός ότι σήμερα ακούμε νέα παιδιά που δυστυχώς καταστρέφουν την ζωή τους, παίρνοντας ναρκωτικά να μας λένε, πες μου εσείς γιατί να μην πάρω… αυτό σημαίνει ότι η σημερινή παιδεία και η οικογένεια είναι χρεοκοπημένες. Γιατί είναι ανίκανες να εξηγήσουν στα παιδιά το γιατί να ζουν!»

«Το σημερινό σχολείο είναι ένα σχολείο που βασανίζει τα παιδιά. Το σημερινό Υπουργείο Παιδείας λέει: πρώτα ο μαθητής, εγώ ερωτώ που είναι ο μαθητής, που βρίσκεται ο μαθητής; Δεν υπάρχει πουθενά, γι’ αυτό έχουμε αυτά που έχουμε, δηλαδή την αντίδραση των παιδιών μας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Παύλος.

Χαρακτηριστική ήταν στιγμή όταν ο Μητροπολίτης Σιατίστης, αναφέρθηκε στην προσφορά του Αγίου Κοσμά για την σωτηρία του Γένους μας.

«Εάν δεν υπήρχε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, πολλοί σήμερα θα φορούσαμε φέσι. Χάρις το μοναδικό του έργο, ποιος άλλος γύρισε την Ελλάδα ολόκληρη», ανέφερε ο κ. Παύλος.

Για να προσθέσει: «Δεν είναι διαφορετικές οι εποχές μας, τότε υπήρχε η Τουρκιά που ήθελε να αφαιρέσει την πίστη από τις ψυχές των Ελλήνων. Γιατί ήθελαν οι Τούρκοι να αλλάξουν την πίστη; Γιατί ήξεραν…»

«Σήμερα λοιπόν επιχειρούν πάλι, σήμερα οι παγκοσμιοποίηση που απειλεί να μας κάνει πολτό και κιμά όλους μας, χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, χωρίς πίστη, χωρίς αγάπη στην πατρίδα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Σιατίστης.

Επίσης τόνισε: «Βλέπω μπροστά μου τον πόλεμο για την ιστορία μας, και δυστυχώς ο πόλεμος αυτός γίνεται από σύγχρονους εφιάλτες, από ανθρώπους με ελληνική φωνή, αλλά πουλημένος στις δυνάμεις εκείνες που θέλουν να τσακίσουν τους Έλληνες».

Ο ΣΚΑΙ είναι πουλημένος

Ο κ. Παύλος αναφερόμενος στα ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ», τόνισε τα εξής: «Ο ΣΚΑΙ είναι ένας σταθμός πουλημένος στις ξένες δυνάμεις και το λέω μετά λόγου γνώσεως, ένας σταθμός που πάλι προκάλεσε την αγανάκτηση του κ. Μπαμπινιώτη. Όταν την Μ. Παρασκευή την ιερότερη ημέρα του Ορθοδόξου Χριστιανισμού πρόβαλε ένα άθλιο ντοκιμαντέρ ανιστόρητο και ατεκμηρίωτο ιστορικά, μόνο και μόνο για να υβρίσει και να βλασφημήσει το πρόσωπο του Θεανθρώπου Θεού.»

«Οι εφιάλτες είναι παρόντες και είναι σημαντικό να το καταλάβουμε, ώστε να ξυπνήσουμε γιατί γι’ αυτούς τους εφιάλτες αγωνίστηκε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Όλοι σήμερα επιχειρούν να ξεχάσουμε την ιστορία μας», συμπλήρωσε ο κ. Παύλος.

Ο Μητροπολίτης Σιατίστης κ. Παύλος, ανέφερε ένα φοβερό γεγονός τονίζοντας ότι «ένας δημοσιογράφος λίγο πριν κοιμηθεί ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, μου εμπιστεύθηκε τα εξής: ετοιμάζεται νέο τσουνάμι εναντίον της Εκκλησίας, έγινε σύσκεψη καναλαρχών με ένα στόχο, να πολεμήσουμε την Εκκλησία. Να που εφιάλτες είναι σήμερα εδώ.»

Τέλος αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, ο δυναμικός Ιεράρχης τόνισε: «Μη γελιέστε ο τόπος μας, δεν είναι στο χείλος του γκρεμού, έχει αρχίσει να πέφτει. Αυτά που έρχονται σε πολύ λίγο χρόνο θα είναι πάρα


πολύ δύσκολα, θα ματώσουμε από εδώ και πέρα όλοι μας.»

 πηγή:hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου