Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Σκηνικό προβοκάτσιας στο Αιγαίο στήνει η Άγκυρα εν όψει γεωτρήσεων


 
Σκηνικό έντασης και κλίμα προβοκάτσιας στήνει η Άγκυρα στο Αιγαίο εν όψει και της 1ης Οκτωβρίου οπότε το θερμόμετρο στις σχέσεις των δύο χωρών αναμένεται να εκτιναχθεί λόγω των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ (όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Άμυνας στο defencenet.gr για μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, έχουν προγραμματιστεί μεγάλες αεροναυτικές ασκήσεις στο Αιγαίο και στην Α.Μεσόγειο): Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό ΓΕΕΘΑ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα ελληνικά μαχητικά παρενόχλησαν 116 φορές τα τουρκικά μαχητικά.

Σύμφωνα με την Άγκυρα μεταξύ 2 Ιουνίου και 11 Αυγούστου, τα ελληνικά μαχητικά παρενόχλησαν 63 φορές τα τουρκικά μαχητικά στην περιοχή της Χίου, 35 φορές στη Μυτιλήνη.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι "τα ελληνιά μαχητικά παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο Αιγαίο και Μεσογείου σε 20 περιπτώσεις στην περιοχή της Χίου και 14 φορές στην περιοχή της Λέσβου"!

Τι σημαίνουν όλα αυτά τα πρωτοφανή ψεύδη (το defencenet.gr γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν ούτε για αστείο τέτοιες παραβιάσεις. Οι "παρενοχλήσεις" είναι οι αναχαιτίσεις των τουρκικών μαχητικών από ελληνικά) και γιατί τώρα χρησιμοποιούνται από την Τουρκία; Σημαίνουν ότι δημιουργείται κλίμα. Κλίμα σύγκρουσης. Ψυχολογική προετοιμασία για προβοκάτσια τύπου "Βαριοπούλας".

Είναι η κλασική συνταγή που έχει επαναληφθεί τότσες φορές ανά τους αιώνες. Ακόμα και ο Χίτλερ για να επιτεθεί στην Πολωνία σκηνοθέτησε συνοριακό επεισόδιιο για να του δώσει τη νομιμοποίηση εισβολής.

Και πλέον στην ατζέντα, για πρώτη φορά η Άγκυρα περιλαμβάνει και "παρενοχλήσεις μαχητικών της τουρκικής Αεροπορίας στην Μεσόγειο"!

Οι επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολοι..



πηγή:defencenet 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου