Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Masonry ... πρώτα τους πηδάνε ... ταυτόχρονα τους φωτο-Βιντεοσκοπούν και μετά ....ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ...


Ο καταξεκωλιασμός μέχρι αηδίας των απανταχού μασώνων διαφόρων αποχρώσεων έχει καταντήσει κοινή γνώση στους από μέσα ... υπάρχουν αναφορές σε βιβλία ... κυκλοφορούν μάλιστα στην ..."πιάτσα" και σχετικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες...


Σοδομικές τελετές και μυστικές εταιρείες


WAKE THE FUCK UP, PARENTS!!!! Set your children FREE of the ..

Και όσον αφορά το αποκρυφιστικό Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Orientis) έχουμε να αναφέρουμε τα εξής αποκαλυπτικά:


"Το Ο.Τ.Ο. όπως όλες σχεδόν οι οργανώσεις του είδους χωρίζεται σε δύο "κύκλους". Έναν εξωτερικό ή "προπαρασκευαστικό", κι έναν εσωτερικό ή "διευθυντικό".

Έφτασε στα χέρια μας το καταστατικό του πρώτου από τους δύο κύκλους. Βασισμένο στα σύμβολα των αστρολογικών οίκων, φαίνεται εντελώς ακίνδυνο και αθώο από πρώτη ματιά. Γίνεται όμως, λιγώτερο αθώο μόλις λάβουμε υπ'όψη μας ότι η διδασκαλία και η "μύηση", που ήταν αυστηρά προσωπικές, εμπιστευτικές και προφορικές, βασίζονταν σε μια σεξουαλική τεχνική που "εφαρμόζοταν" ομαδικά.

Ας δούμε, όμως, μερικές από τις πιό ουσιαστικές διατάξεις αυτού του καταστατικού, αμέσως παρακάτω. Θα πρέπε, φυσικά, να προσπαθήσουμε να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα πραγματικά νοήματα, ιδιαίτερα σ'ότι αφορά τους "εταίρους", τους "υπηρέτες" και τα "παιδιά". Διευκρινίζουμε επίσης ότι, εκτός από τις ομαδικές σεξουαλικές τελετές, που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε σαν "φυσιολογικές", πριν περάσει κανείς στον εσωτερικό κύκλο της εταιρείας, έπρεπε να υποστεί σοδομικές δοκιμασίες ενεργητικές και παθητικές, που στην μυστική συμβολική ορολογία λέγονταν "το πέρασμα της αβύσσου", (αναφορά σ' ένα απο τα μυστήρια της Καββαλά, σχετικό με το διαχωρισμό των επτά κατώτερων Σεφιρόθ από τα τρία ανώτερα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να διαβάσει κανείς τα έργα του Πώλ Βυλλιό).

Πηγή: Το έγκυρο ιστορικό βιβλίο "Ναζισμός μυστική εταιρεία" του Verner Gerson

Εδώ να προσθέσουμε ότι εκτός από το Ο.Τ.Ο. οι συγκεκριμένες ανώμαλες παθητικές σοδομικές τελετουργίες πραγματοποιούνται σε ολόκληρο το φάσμα της ανώτερης μασονικής ιεραρχίας και για να εισέλθει κανείς στον εσωτερικό κύκλο αυτών των οργανώσεων θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσει απ'αυτές. Στη θεοσοφική μασονία (Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τη Θεοσοφική Εταιρεία) οι τελετές αυτές ονομάζονται κωδικοποιημένα "το πέρασμα της αβύσσου", στη δε φιλοσοφική μασονία (Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τη Στοά της Μεγάλης Ανατολής της Ελλάδος) ονομάζονται "ο διαχωρισμός των Σεφιρόθ"

Είναι γεγονός γνωστό επίσης στους εσωτερικούς κύκλους αυτών των εταιρειών ότι οι συγκεκριμένες τελετουργίες βιντεοσκοπούνται κρυφά ούτως ώστε αυτό το υλικό να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον ενδεχομένως εκβιαστικά και ανάλογα με την περίπτωση και το πρόσωπο που θέλουν να ελέγξουν.



Δυστυχώς, τέτοιους εκλέγουμε να μας κυβερνήσουν.

Ετσι εξηγείται εν μέρει, η παθητικότητα και η ατολμία "Ελλήνων"(ας μη ξεχνάμε ότι η ιδιότητα του μασόνου υπερκαλύπτει και υπερισχύει της εθνικής καταγωγής,και ας φωνάζουν για το αντίθετο,ότι δηλ.κάποιες στοές υπερασπίζουν τα εθνικά συμφέροντα της χώρας) πολιτικών σε κρίσιμες στιγμές της Ελληνικής ιστορίας,να πάρουν αποφάσεις είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, υπέρ των συμφερόντων της χώρας.Τα περί λαθών,αγνοίας και κακών εκτιμήσεων δεν ισχύουν, απλούστατα επειδή επαναλαμβάνονται σταθερά και διαχρονικά.Μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν.

ΠΗΓΗ@http://truth.freeforums.org/topic-t1234.html

1 σχόλιο:

  1. .....περί των όντως και 5Ε λληνικώς αντιμασονικών...., μα και περί..... α πάντων..... στο www.siopi.gr....: γεια και χαρά κι αποχωρώ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή