Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Κατάργησε την προσευχή και την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας σε παιδική κατασκήνωση ο Εβραίος Καμίνης!!!


Να δούμε μέχρι που θα τραβήξει το σχοινί ο πολέμιος του χριστιανισμού και του Ελληνισμού!
  
Στις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγ.Ανδρέα στην Ν.Μάκρη-'οπως καταγγέλλουν στην ''Δημοκρατία'' - εξοργισμένοι γονείς αλλά και εργαζόμενοι στις κατασκηνώσεις, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων η διοίκηση κατέστησε σαφές ότι η πρωινή προσευχή περνά οριστικά στο παρελθόν! Ηδη από την πρώτη περίοδο, που φιλοξενήθηκε στις κατασκηνώσεις στα μέσα Ιουνίου, η πρωινή προσευχή έπαψε να τελείται, προκαλώντας την έκπληξη όχι μόνο των γονιών αλλά και των ίδιων των παιδιών που φιλοξενούνταν εκεί!

 Τι κι αν η καθημερινή προσευχή αποτελεί απαράβατο κανόνα από το 1952 που λειτουργούν οι κατασκηνώσεις, φέτος ο δήμαρχος Αθηναίων αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, καταργώντας την.
Ακολούθως καταργήθηκε και η έπαρση της ελληνικής σημαίας, η οποία συμπλήρωνε το τελετουργικό με την καθημερινή ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Επειτα από τις διαμαρτυρίες γονέων και υπαλλήλων, η διοίκηση του δήμου και της κατασκήνωσης ανέθεσαν σε μία υπάλληλο να πραγματοποιεί μόνη την έπαρση, ενώ, για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις, συνεχίζεται με τους τύπους η καθημερινή υποστολή της σημαίας. Η υπεύθυνη αντιδήμαρχος Καλλιόπη Γιαννοπούλου, πάντως, η οποία και αναζητήθηκε τηλεφωνικώς, απέφυγε να δώσει απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα, επικαλούμενη μέσω των συνεργατών φόρτο εργασίας...

Εν τω μεταξύ, οι καταγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη για την κατάληψη της κατασκήνωσης από στελέχη της δημοτικής αρχής, αρχής γενομένης από τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη. Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών και δημοτικοί σύμβουλοι «παρέλασαν» από τις κατασκηνώσεις για δωρεάν στιγμές χαλάρωσης, αφού σιτίζονταν δωρεάν, κάνοντας τις διακοπές τους με τα χρήματα του αθηναϊκού λαού, σε μια περίοδο σκληρών περικοπών για τους πολίτες.

Προκειμένου δε να απολαμβάνουν καλύτερα τις διακοπές τους, φρόντισαν να μειώσουν σχεδόν στο ένα τρίτο τον αριθμό των φιλοξενούμενων παιδιών. Σύμφωνα με υπαλλήλους που επί πολλά χρόνια υπηρετούν στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα, πέρυσι, στην περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, η κατασκήνωση φιλοξενούσε 600 έως 800 παιδιά, ενώ φέτος ο αριθμός τους περιορίστηκε στα 200 με 220 παιδιά.

Επιπροσθέτως, ο δήμαρχος Αθηναίων απέκτησε ακριβές συνήθειες. Η μία από τις πισίνες, η οποία χρησιμοποιούνταν τα προηγούμενα χρόνια από τα παιδιά για να παίζουν πόλο και να αθλούνται, τώρα πλέον χρησιμοποιείται μόνον από τον δήμαρχο και την οικογένειά του, γεγονός που έχει προκαλέσει αγανάκτηση στους εργαζομένους και τους γονείς. Οι δεύτεροι, άλλωστε, έχουν εκφράσει έντονο προβληματισμό για τη διατροφή των παιδιών, αφού, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, καταργήθηκε το διαιτολόγιο που εφαρμοζόταν επί χρόνια και τώρα το μενού περιλαμβάνει κυρίως ζυμαρικά. 


 Επειδή ο ελεεινός τυπάκος έχει κάνει και παρόμοιες αντιχριστιανικές και ανθελληνικές ενέργειες υπό της δικαιολογίας ότι είναι άθεος,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΟΥ! Επίσεις καλά θα κάνουν οι υπεύθυνοι των κατασκηνώσεων και οι γονείς να του στείλουν και τον λογαριασμό για όσα καταχράστηκε απ τους Αθηναίους πολίτες στις κατασκηνώσεις υποβάλλοντας τις ανάλογες μυνήσεις σε αυτόν,την οικογένειά του και στους ακόλουθούς του στις δωρεάν διακοπές.
 ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ,Ο ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ (Ιερώνυμος) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;ΩΕΩΩΩΩ;;;;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;;; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!

Αμφικτύων
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου