Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Βενιζέλος ή Κουλουμπής:Ο συνεργάτης του Τζέφρι,τσιράκι του Σόρος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων




Παρακολουθούμε με υπομονή τον εν λόγω αιρετό κύριο(;) από τότε που έπιασε δουλειά στο Υπουργείο Οικονομικών και βλέπουμε ότι τραβάει την ίδια Ρότα με τον προκάτοχό του,τον μη αιρετό,τον Παπακωνσταντίνου.
 Οι τόσο άστοχες κινήσεις του στο υπουργείο του,το μόνο που μας δείχνουν είναι ότι μόνο επίτηδες κάποιος θα μπορούσε να τις κάνει.Δεν μπορεί η μισή Ευρώπη να ρίχνει τον Φ.ΠΑ. σε εξευτελιστικά νούμερα,να σημειώνεται ανάπτυξη και αυτός να επιμένει τον αυξάνει!Σημειώνουμε ότι η Γαλλία,από 19,5%,τον κατέβασε στο 5,5%,η Ιρλανδία, μια χώρα που βρίσκεται επίσης υπό την εποπτεία του ΔΝΤ, προχώρησε σε μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση κατά 30%, από 13% σε 9%", λένε στην αγωνιώδη επιστολή τους προς τον Βενιζέλο οι 28 εταιρείες εστίασης! ( δίπλα φωτό) 





Παρόλο που σπούδασε νομικά,αυτά τα χρόνια που τελεί σε υπουργεία,τον βλέπουμε να εφαρμόζει άδικα μέτρα.Μάλλον τα σπούδασε για να ξέρει πως να εφαρμόζει αυτά τα άνισα και άδικα μέτρα.Μόνο ένας παράφρων θα μπορούσε να διαφοροποιήσει τον Φ.Π.Α.στο ίδιο προϊόν όταν αυτό είναι κρύο ή ζεστό.Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει!Πιο ξεφτίλα και άδικο μέτρο δεν γίνεται να υπάρχει!Μας φορολογούν περισσότερο όταν το τοστ είναι ζεστό!Είναι πολυτέλεια;Εδώ καταντήσαμε;Αλλά ο εν λόγω κύριος δεν είναι παράφρων,μάλλον έχει παράφρονο μίσος για τους Έλληνες,αφού όπως διαδίδεται εδώ και πολλά χρόνια δεξιά και αριστερά,δεν είναι Έλληνας,αλλά Τουρκοεβραίος.Προς το παρών δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε θετικά,μόνο έχουμε αυτιά και ακούμε σχετικά με κάποια θέματα.Είμαστε όμως σίγουροι ότι εξυπηρετεί την Νέα Τάξη πραγμάτων,αφού και μόνος του δηλώνει ό,τι και ο Τζέφρι πριν μερικούς μήνες,ότι είναι υπέρ μιας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης.Άλλωστε ανήκει σε Μασονική στοά.
 Οι πιο πάνω 28 εταιρείες που δείχνουμε στην φωτό,οδηγούνται σε πτώχευση και του έστειλαν μια επιστολή.Την αναρτούμε:

"Εκφράζουμε την βαθιά μας αγωνία για το μέλλον της εστίασης στη χώρα μας μετά την απόφασή σας για περαιτέρω αύξηση του ΦΠΑ, ο οποίος σε διάστημα μόλις 3 ετών θα έχει τριπλασιαστεί, από 8%, σε 23%. Η εφαρμογή του:
- θα προκαλέσει περαιτέρω συρρίκνωση σε έναν επιβαρυμένο κλάδο που είναι σε ραγδαία πτώση εδώ και 2 χρόνια
- θα οδηγήσει 120.000 εργαζόμενους στο ταμείο ανεργίας
- θα πλήξει τον τουρισμό μας και θα τον στείλει σε ανταγωνιστικούς προορισμούς με μονοψήφιο ΦΠΑ (Τουρκία 8%, Ισπανία 8%)\
- δεν θα αποφέρει στο Κράτος τα προσδοκώμενα έσοδα λόγω της δραματικής μείωσης της κατανάλωσης που θα επιφέρει
Το μέτρο αυτό πλήττει την Ελλάδα, τον Έλληνα πολίτη, τον Έλληνα εργαζόμενο. Είναι μέτρο αντιεπιχειρηματικό, αναποτελεσματικό και αντικοινωνικό."


Λέτε ο κ.Βενιζέλος να μην τα ήξερε αυτά που του έστειλαν; Περίμενε να του κάνουν μαθήματα στα απλά μαθηματικά,τα οποία είναι ήδη εφαρμοσμένα και αποτυχημένα και αυτός αντί να ρίξει τον Φ.Π.Α τον αυξάνει περισσότερο,αλλά και με γελοίους τρόπους και μέτρα κάνει την διαφοροποίηση και σε ίδια προϊόντα;Δηλ ένας κοτζάμ υπουργός και σπουδαγμένος θα φερόταν όπως ένα άπληστο 12χρονο παιδάκι;;Μήπως πιστεύει κανείς ότι είναι ''μπούφος'';;;Αν ναι,τότε σκεφτείτε τι είστε εσείς που τον ψηφίσατε,η εσείς που υποστηρίζετε κάτι τέτοιο,ότι μια χαρά απέσπασε τα ψηφαλάκια σας,οπότε κάποιο νοητικό πρόβλημα έχουν όσοι τον ψήφισαν.Μάλλον είναι χειρότεροι,που σίγουρα είναι...


 
Όσο για τον μειωμένο Φ.Π.Α. στους τουρίστες,είναι λογικό ότι προσπαθεί να κλείσει τις επιχειρήσεις τουρισμού,αφού οι επιχειρήσεις προμηθεύονται προιόντα με αυξημένο Φ.Π.Α και χρεώνουν λιγότερο.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επενδύσουν ξένοι επενδυτές κλείνοντας τις μικροεπιχειρήσεις τουρισμού,μετατρέποντας την χώρα μας σε φτηνό τουριστικό κέντρο για τους ξένους. Το 2003 δημοσιέυτηκε ένα σχετικό προφητικό άρθρο,Δείτε το εδώ

Αμφικτύων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου