Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Kάλπικη η «σύγκρουση» κομμουνισμού και καπιταλισμού.




Οι λεγόμενοι προοδευτικοί (δηλ. οι συγκαλυμμένοι πίσω από λεκτικούς ποταμούς κομμουνιστές), οι ανοικτοί κομμουνιστές και οι αριστεριστές τσαρλατάνοι της «διανόησης» έχουν επιβληθεί σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ελλαδικής πραγματικότητας.

Για να καταλάβει κάποιος τις βαθύτατες έννοιες του κομμουνισμού, πρέπει να καταφέρει... να ξεφύγει από τα συνθήματα και τις αρχές του για να μπορέσει να αναρωτηθεί: ποιοι και γιατί θέλουν το κομμουνισμό; Αυτά τα όμορφα κομμουνιστικά συνθήματα «ελευθερία, ισότητα και αδελφοσύνη, κοινωνική δικαιοσύνη, ανθρώπινη κοινωνία» κλπ είναι μια αυλαία πίσω από την οποία κρύβονται συγκαλυμμένοι βάναυσοι στόχοι.

Ο κομμουνισμός δεν είναι ο αγώνας φτωχών εναντίων των πλουσίων, όπως προσπαθούν να πείσουν τους λαούς. Ο κομμουνισμός είναι συνωμοσία υπερπλουσίων όλου του κόσμου ενάντια σε όλων των κόσμο και, πρωτίστως , ενάντια σε μεσαία τάξη. Ο κομμουνισμός είναι ο τελευταίος στόχος της παγκόσμιας σιωνιστικής υπερπλουτοκρατίας, είναι υπερσκληρός τύπος εξουσίας στενού κύκλου συνωμοτών, που έχουν βάλει στόχο για παγκόσμια κυριαρχία. Είναι το τελικό στάδιο της ιουδαιοκρατίας.

Για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την μελέτη του κομμουνισμού είναι πολύ παράξενες οι χρηματοδοτήσεις των κομμουνιστικών κινημάτων όλου του κόσμου από ανώτερες οικονομικές ολιγαρχίες. Θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι με την επικράτηση του κομμουνισμό θα κατασχεθούν τα πάντα από τους υπερπλουσίους και θα μοιραστούν όλα σε φτωχούς. Αλλά αυτό είναι μόνο φαινομενικό.

Η ανώτερη παγκόσμια ολιγαρχία διαρκώς χρηματοδοτεί τις κομμουνιστικές οργανώσεις όλου του κόσμου. Τέτοια δεδομένα υπάρχουν παμπολλά. Γιατί το κάνουν; Γιατί η κομμουνιστική εξουσία είναι το δικό τους ιδεώδες. Και ότι πάνω από την κομμουνιστική πυραμίδα με την μάσκα της «παγκόσμιας διακυβέρνησης» θα κάθονται αυτοί. Αυτό είναι απολύτως προφανές. Και αν πάρουν την εξουσία θα δείξουν και την «ελευθερία και ισότητα», θα δείξουν και την «κοινωνική δικαιοσύνη». Θα τα δείξουν όλα τότε …

Η λεγόμενη «παγκόσμια κυβέρνηση» για την οποία πλέον ακούμε από στόματα πολλών ελλαδικών και «ευρωπαίων πολιτικών», είναι ο τελευταία επιδίωξη των κομμουνιστών σατανιστών.

Όλες οι συζητήσεις περί αντιπαλότητας κομμουνισμού και καπιταλισμού είναι μπλόφα και δημαγωγικά παιχνίδια. Και το ένα και το άλλο σύστημα βρισκόταν πάντα στα ίδια χέρια και δούλευαν για τον ίδιο σκοπό. Πίσω από τις πλάτες όλων των τύπων κομμουνισμών βρίσκονται πάντα οι σιωνιστές. Ο κομμουνισμός είναι ένα από τα γεννήματα του σιωνισμού. Ο παγκόσμιος κομμουνισμός είναι το εργαλείο και ο τελικός στόχος του σιωνισμού. Αλλά και ο παγκόσμιος πλούτος βρίσκεται στα ίδια χέρια….


Κοιτάξτε στα αίτια όλων των επαναστάσεων και παγκόσμιων πολέμων. Οι επίσημες αιτιάσεις είναι ολότελα διαστρεβλωμένες. Τα πραγματικά δεν φωτίζονται. Έχουν περάσει πάνω από 60 χρόνια από την αρχή του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου, αλλά τα μυστικά αρχεία των ΥπΕξ των ΗΠΑ, Βρετανίας και της Σοβιετικής Ένωσης είναι κλειστά μέχρι σήμερα. Για να μην γνωρίσει η παγκόσμια κοινότητα τις πραγματικές αιτίες αυτού του πολέμου και τα παιχνίδια πίσω από την αυλαία που έπαιζαν διάφοροι κύκλοι μεγάλων κρατών.

Όταν ανοιχτούν τα πραγματικά αίτια των περισσότερων πολέμων, ιδίως των παγκοσμίων, θα δούμε εκείνο το ζωώδες πρόσωπο του σιωνισμού και του κομμουνισμού. Αυτό μπορεί να φαίνεται για πολλούς παράξενο και μη φυσικό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Τι χρησιμεύει για το κομμουνισμό ο πόλεμος;

Στους καιρούς πολέμων γίνετε κατακόρυφη συγκέντρωση εξουσίας, αύξηση του ρόλου του κράτους με ταυτόχρονη μείωση του ρόλου του ελεύθερου ανθρώπου και, κατά συνέπεια, ο κόσμος γίνεται περισσότερο δικτατορικός και περισσότερο κομμουνιστικός.

Κάποτε ο Νόρμαν Ντόντ – ο πρώην πρόεδρος υπηρεσίας της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ο οποίος έκανε έλεγχο και μελέτη ελεύθερων από φόρους οργανώσεων, έκανε την εξής δήλωση σε σχέση με τα Κονδύλια του Κάρνεγκι για Παγκόσμια Ειρήνη: «Οι διαχειριστές των Κονδυλίων του Κάρνεγκι συζητούσαν το βασικό ερώτημα. Όταν είναι επιθυμητό να αλλάξει η ζωή ενός ολόκληρου λαού, υπάρχουν η όχι πιο αποτελεσματικοί τρόποι εκτός από έναν πόλεμο; Συζητούσαν για ένα χρόνο και τελικά παραδέχθηκαν ότι δεν υπάρχουν. Ο πόλεμος είναι ο δρόμος για αλλαγές στη ζωή και στο μέλλον ενός λαού. Από αυτό το αποτέλεσμα γεννήθηκε το δεύτερο ερώτημα: πώς να παρασύρουμε τις ΗΠΑ σε πόλεμο; Αυτά γινόντουσαν το 1909» Να με τι πραγματικά ασχολούνται οι λεγόμενοι «αγωνιστές για ειρήνη».

Μετά από τους πολέμους , εκτός από τεράστια κέρδη και ενδυνάμωση των κρατικών καθεστώτων, εμφανίζεται ευκαιρία δημιουργίας υπερκρατικής παγκόσμιας κυβέρνησης. Δηλ ευκαιρία επίτευξης στόχου ολιγαρχίας και των αόρατων αφεντικών της για παγκόσμια κυριαρχία. Η πραγματική αιτία και των δύο παγκόσμιων πολέμων είναι η συγκρότηση μιας παγκόσμιας κομμουνιστικής κυβέρνησης.

17 Μαΐου 1916 ο πρόεδρος Ουίλσον, ετοιμάζοντας κρυφά την ένταξη των ΗΠΑ στον πόλεμο, ανοικτά έκανε πρόταση για συγκρότηση πρώτης παγκόσμιας υπερκυβέρνησης – την Λίγκα των Εθνών. Αυτήν την ιδέα αμέσως υποστήριξαν όλες οι μασονικές οργανώσεις όλων των χωρών.

Αλλά ο αμερικανικός λαός δεν ήθελε την Λίγκα των Εθνών και το 1916 ψήφησε κατά του Ουίλσον και υπέρ του Γκάρντινγκ, ο οποίος ήταν κατά της Λίγκας. Η οικονομική ολιγαρχία τάχθηκε κατά του νέου προέδρου. Πέθανε 2 Αυγούστου 1923. Υπάρχει εκδοχή ότι δηλητηριάστηκε.

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν πέτυχε τους στόχους του για συγκρότηση παγκόσμιας υπερκυβέρνησης. Ήταν ανάγκη να οργανωθεί ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

 Σήμερα λειτουργούν διαφορά όργανα αυτής της παγκόσμιας κυβέρνηση: Παγκόσμια Τράπεζα, Παγκόσμιο Νομισματικό Ταμείο, Διεθνές Δικαστήριο κλπ. Όμορφες ονομασίες για την δημαγωγία και την δημοσιότητα.

Σήμερα σε όλον τον κόσμο μας πασάρουν την εκδοχή ότι ο κομμουνισμός έχει πεθάνει και είναι παρελθόν. Αυτό είναι ψέμα. Τα κυρίαρχα ΜΜΕ, οι κυβερνήσεις και η πνευματική ελίτ κρύβουν τις κομμουνιστικές τους ρίζες. Η παγκόσμια δαιμονοκρατία δεν έχει παρατήσει την ιδέα του κομμουνισμού. Ήταν και παραμείνει ο στόχος τους. Μόνο που σκέπτονται πως αυτό το δουλοκτητικό σύστημα να καμουφλάρουν καλύτερα ….



πηγή:epanastasi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου