Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Η προκλητική προπαγάνδα των μεγαλοδημοσιογράφων για τα επεισόδια στο Λονδίνο. Το αυγό του φιδιού στα Ελληνικά ΜΜ”Ε”.



…όταν 20 Πακιστανοί βιάζουν ένα κοριτσάκι Αφρικανικής καταγωγής τα ΜΜ”Ε” της “αυτοκρατορίας” μεταδίδουν πως “Οικονομικοί μετανάστες Ασιατικής καταγωγής συκοφαντούνται από αραπίνα απόγονο σκλάβων”.

Όλοι γνωρίζουμε το συμβάν κατά το οποίο τρεις άνθρωποι “Ασιατικής” καταγωγής, βλέπε Πακιστανοί, έχασαν την ζωή τους όταν ένα ή δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω τους κατά την διάρκεια των επεισοδίων.

Δείτε τώρα το εξωφρενικό αφιέρωμα του Newsit στο συμβάν:
“Τρείς νεκροί στο Μπέρμινγχαμ – Τους παρέσυραν με ΙΧ και τους σκότωσαν”

- Νεκροί 2 αδέλφια και ένας φίλος τους

Τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ!

Τρείς νεαροί ασιατικής καταγωγής που προστάτευαν τη γειτονιά τους από τις λεηλασίες δολοφονήθηκαν, όταν χτυπήθηκαν από 2 αυτοκίνητα μέσα στη μέση του δρομου!

Και οι τρείς, δυο αδέλφια και ένας φίλος τους είχαν βγεί από ένα τζαμί για να προστατεύσουν το πλυντήριο αυτοκινήτων που είχαν από την καταστροφή.

‘Οπως είπε αυτόπτης μάρτυρας 2 αυτοκίνητα τους πλησίασαν γκάζωσαν και τους χτύπησαν πετώντας τους στον αέρα.

και η εξωφρενική συνέχεια: “Κάποιοι θυμίζουν με νόημα τα σοβαρότατα επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών ομάδων και ατόμων ασιατικής καταγωγής στο Μπέρμιγχαμ.”!!!

Τι θέλει να μας περάσει το άρθρο; Ότι τα θύματα βγήκαν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από τους πλιατσικολόγους, αφού βγήκαν από τζαμί και μάλλον τους σκότωσαν ακροδεξιοί αφού στο Μπέρμιγχαμ έγιναν σοβαρότατα επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και ατόμων ασιατικής καταγωγής. Θυμίζει τα επικά ρεπορτάζ της Zougla.gr για τη ναζιστική οργάνωση που έβαλε την βόμβα και σκότωσε το παιδάκι από το Αφγανιστάν στην Αθήνα.

Στα παλαιά των υποδημάτων τους των ελληναράδων ρεπόρτερ, εάν τα μεγάλα κανάλια κατηγορούν τους Αφρικανούς και Τζαμαϊκανούς της Βρετανίας ως πρωταγωνιστές στα επεισόδια. Καλούν μάλιστα και την ιστορική προσωπικότητα, μέλος των Μαύρων Πανθήρων της Βρετανίας, Darcus Howe ως “απολογητή της βίας!!”

Θα έλεγε κάποιος ότι είναι άσχετοι. Δυστυχώς το Μπέρμιγχαμ είναι τόσο χαρακτηριστική περίπτωση που οι άνθρωποι αναπαράγουν την στρατευμένη και χρυσοπληρωμένη προπαγάνδα της αγιοποίησης του Ισλάμ.

Το Μπέρμιγχαμ βλεπετε είναι εδώ και χρόνια πεδίο μάχης μεταξύ Τζαμαϊκανών, ανθρώπων Αφρικανικής (μη ισλαμιστών) καταγωγής και Ισλαμιστών που παρουσιάζονται ως “Ασιατικής καταγωγής” για να μην δημιουργηθεί “εχθροπάθεια”. Λες και ο φιλήσυχος Ασιάτης Ινδός έχει οποιαδήποτε σχέση με τον Ασιάτη Ισλαμοφασίστα που θεωρεί δικαίωμα του να βιάζει ομαδικά ανήλικα παιδιά. Αυτή τη νέα πραγματικότητα είχε καταγράψει στο ρεπορτάζ του το 2004 ο ίδιος ο Darcus Howe στο αφιέρωμα του με τίτλο “Who You Callin’ a Nigger?”

Η διαμάχη αυτή εξερράγη μετά τον ομαδικό βιασμό από 20 Πακιστανούς, ενός ανήλικου κοριτσιού από την Τζαμάικα το 2005. Η κτηνωδία έγινε σε κατάστημα ιδιοκτησίας ενός από αυτούς. Οι αρχές προσπάθησαν να συγκαλύψουν το συμβάν εκμεταλλευόμενες το ότι το κορίτσι δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα, με αποτέλεσμα να μην γίνει επίσημη δικογραφία για το συμβάν. Ναι, οι ανθρωπιστές Βρετανοί, απείλησαν το κορίτσι με απέλαση για να μην μιλήσει.

Το γεγονός όμως έγινε γνωστό με όλες τις λεπτομέρειες από πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής. Ακολούθησε συγκέντρωση σε εκκλησία της Τζαμαϊκανής κοινότητας του Μπέρμιγχαμ και ακολούθησε επίθεση στο μαγαζί του βιαστή. Τα επεισόδια γενικεύθηκαν με τις ομάδες των Ασιατών να απαντούν και δύο άτομα να χάνουν την ζωή τους. Ακολούθησαν βεβηλώσεις σε Μουσουλμανικά νεκροταφεία, σποραδικές επιθέσεις και το Μπέρμιγχαμ μέχρι σήμερα παραμένει θέρετρο αντιμαχόμενων ομάδων των δύο μειονοτήτων.

Εδώ οφείλουμε να στηλιτεύσουμε την ρατσιστική συμπεριφορά των Βρετανικών αρχών ενάντια στην Αφρικανική μή μουσουλμανική και Τζαμαϊκανή κοινότητα που έφτασε μέχρι την φίμωση της μεγαλύτερης Αφρικανικής εφημερίδας της Αγγλίας “The Voice” όπως και Αφρο – αγγλικών ιστοσελίδων Blacknet και Supertrax για “υποκίνηση ρατσιστικού μίσους”!! Ακολούθησαν δεκάδες αφιερώματα των μεγάλων καναλιών που αμφισβητούσαν το γεγονός αφού “δεν υπήρχαν μάρτυρες”. Εμ βέβαια, 20 την βίασαν, να μην βρεθεί ένας να καταθέσει;;

Η οργή στο Μπέρμιγχαμ ξαναφούντωσε αφού πρόσφατα συνελήφθει Πακιστανός που “παραδέχτηκε” ότι σκότωσε Τζαμαϊκανό εργάτη κατά την διάρκεια των ρατσιστικών επεισοδίων και η δίκη έδωσε τροφή για αναζοπύρωση της αντιπαράθεσης που ποτέ δεν σταμάτησε. Μία περιήγηση στα φόρουμς των Τζαμαϊκανών της Αγγλίας, θα μπορούσε να διαφωτίσει τους φωστήρες του κάθε NewsIt, αλλά ποιός νοιάζεται… την δουλίτσα μας να κάνουμε, εως ότου νοιώσουμε και μέσα στα σπίτια μας το ισλαμικό αυγό του φιδιού που με τόση στοργή επωάζουμε.




πηγη:peripatris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου