Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Δεν πάει άλλο με τους λαθρομετανάστες!


Η εγκληματικότητα χτυπάει πλέον «κόκκινο», με τους Έλληνες να είναι πλέον περισσότερο ασφαλείς στο δρόμο, παρά μέσα στα σπίτια τους! Σπείρες διαρρηκτών χτυπούν όλες ανεξαιρέτως τις περιοχές του Λεκανοπεδίου, εισβάλλοντας μέσα στα σπίτια, δολοφονώντας και κατατρομοκρατώντας ελληνικές οικογένειες. Όταν, δε, συλλαμβάνονται, αφήνονται αμέσως ελεύθεροι, με τον ορισμό τακτικής δικάσιμου, για να συνεχίσουν ελεύθεροι το χρηματοδοτούμενο από ΜΚΟ και προστατευόμενο από αριστεριστές δικηγόρους, έργο τους.
Συγκεκριμένα, η ΕΛΑΣ εξάρθρωσε σπείρα νεαρών Γεωργιανών, γνήσιων εκπροσώπων της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, οι οποίοι είχαν «ρημάξει» την ευρύτερη περιοχή της Κερατέας, του Λαυρίου και του Μαραθώνα. Παραβιάζοντας κλειδαριές, έμπαιναν σε οικίες και άρπαζαν ό,τι έβρισκαν: χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές. Ο ένας εξ αυτών, είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο από τον Κορυδαλλό τον, όπου είχε παραμείνει έγκλειστος μετά από καταδίκες για κλοπές. Στη φυλακή μάλλον δεν «σωφρονίστηκε»...

Την ίδια ώρα, αλλοδαποί ληστές, κάρφωσαν μαχαίρι... στο κεφάλι ενός σκύλου (!), στην Πάτρα, όταν το ζώο τους επιτέθηκε. Στην Πάτρα, προ ημερών, αλλοδαποί επιτέθηκαν και τραυμάτισαν στο πρόσωπο μια ηλικιωμένη γυναίκα και συγκεκριμένα τη μητέρα του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου, για να της αποσπάσουν την τσάντα. Στη Λάρισα, 40χρονος Αλβανός χτύπησε με σφυρί τον 70χρονο πατέρα του στο κεφάλι και τον σκότωσε. Τα χαράματα χθες στην Αθήνα, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί οι οποίοι λήστεψαν οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους.

Επίσης, συνελήφθη στα Ιωάννινα ένας Ιρακινός διακινητής λαθρομεταναστών, γιατί προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μας δεκαεννέα υπηκόους Μπαγκλαντές, τέσσερις υπηκόους Αφγανιστάν, τέσσερις υπηκόους Πακιστάν, έναν Ιρακινό και έναν υπήκοο Βιρμανίας. Τέλος, στα Χανιά συνελήφθησαν δύο Αλγερινοί, οι οποίοι είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών.


πηγή:anaxfiles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου