Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Η εξαγγελία που “δείχνει” εκλογές






Ο «Κόσμος του Επενδυτή», μια εφημερίδα που παραδοσιακά διαθέτει έγκυρο ρεπορτάζ για τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτει σήμερα μια εξαγγελία στην οποία σχεδιάζει να προχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου από τη βήμα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, που δείχνει ότι το Μέγαρο Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός «λοξοκοιτάζουν» προς τις πρόωρες εκλογές.

 
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει πρόγραμμα-μαμούθ για τη χρηματοδότηση δημοτικών έργων σε ολόκληρη τη χώρα, που αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για τη δημιουργία περισσότερων από 70.000 θέσεων εργασίας.
Το πρόγραμμα δεν θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς θα καλυφθεί από ίδιους πόρους των δήμων, και από δάνειο που θα δώσει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
Η στόχευση του Μεγάρου Μαξίμου είναι διπλή: Απ’ τη μια να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, που θα δείξουν ότι η οικονομία αρχίζει να παίρνει μπροστά, και να αλλάζει η ψυχολογία στην κοινωνία. Και απ’ την άλλη, τα έργα που θα δρομολογηθούν να αφορούν τους δήμους, επομένως να μπορεί ο κάθε πολίτης να διαπιστώνει την πρόοδό τους στην καθημερινότητά του.
Η παραπάνω εξαγγελία δείχνει ότι στο πρωθυπουργικό επιτελείο κινούνται με στρατηγική πρόωρων εκλογών. Επιθυμούν δηλαδή να διαμορφώσουν ένα πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών που θα αλλάξει το κλίμα στην κοινωνία, και θα επιτρέψει στο ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, χωρίς να οδηγείται σε πολιτική λαιμητόμο, όπως συμβαίνει σήμερα.


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

πηγή:hellassite 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου