Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι κίναιδοι...γυαλίζονται!



Όπως κοινοποίησε η εφημερίδα ''Ελεύθερος Κόσμος'',το Υπ.Δικαιοσύνης αντί να φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης αυτούς που φταίνε για την κατάντια μας(κόρακας κοράκου μάτι ,βγάζει;;;),ασχολείται με τις υποθέσεις των κίναιδων!Άλλωστε,για αυτούς ίσως είναι σημαντικότερα τέτοιου είδους θέματα,αφού πρόκειται για την αχταρμοποίηση και την κατάργηση των αξιών,όπως ακριβώς θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.




Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή έχει επεξεργαστεί τις νομοθετικές ρυθμίσεις που επεκτείνουν, στο όνομα της ισότητας των πολιτών και του σεβασμού στη διαφορετικότητα, το δικαίωμα υπογραφής συμφώνου και στα ομόφυλα ζευγάρια.
Παράλληλα, ενισχύουν το σημερινό νομοθετικό καθεστώς, που αποδείχθηκε ανεπαρκές, δεδομένου ότι δεν παρέχει ούτε στα ετερόφυλα ζευγάρια δικαιώματα σε ασφαλιστικά και εργατικά θέματα.
Με τη νέα νομοθετική παρέμβαση, που θα έχει αναδρομική ισχύ, όσοι δεν επιλέγουν τα δεσμά του γάμου, αλλά την ελεύθερη συμβίωση, θα έχουν τα ίδια δικαιώματα που έχουν και οι σύζυγοι. 

Μήπως θα υπογράφουν και γαμοσυμβόλαια με ημερομηνία λήξης,όπως επικαλέστηκε στην Βαυαρία κάποια ξεδοντιάρα Γερμανίδα πρόπερσι;;;

Το συνολικό πακέτο μέτρων, που περιλαμβάνει και σημαντικές αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο, αναμένει την έγκριση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, για να τεθεί σε δημόσιο διάλογο τον Σεπτέμβριο.

Θα πήξουμε στα επώνυμα

Επίσης καταργείται και η αντισυνταγματική ρύθμιση που όριζε ότι, αν δεν υπήρχε άλλη συμφωνία μεταξύ των γονέων, το παιδί έπαιρνε το επίθετο του πατέρα αυτομάτως.
Τώρα ορίζεται ότι το παιδί θα παίρνει τα επίθετα και των δύο γονέων. Πρώτο στο σύνθετο επίθετο θα αναφέρεται αυτό που αρχίζει από γράμμα που εμφανίζεται πρώτο στο αλφάβητο.
 
Αυτοί είναι πραγματικά σοφοί!Επειδή όμως εμείς είμαστε και λίγο ανόητοι,τί θα γίνει με τα ονόματα της επόμενης γενιάς;Αν π.χ. κάποιος που προέρχεται από ''ζευγάρι'' κίναιδων και λέγεται Χρίστος Μαστακουνάς-Λουλούδας και η γυναίκα του που θα προέρχεται από επίσεις ανάλογο''ζευγάρι'', ονόματι Χρύσσα-Δήμητρα Λεσβόπουλου-Σόδομου,τα παιδιά τους πως θα λέγονται;;;Αντώνης Μαστακουνάς-Λουλούδας-Λεσβόπουλος-Σόδομος;;;Δεν το κάνουμε καλύτερα ''Γόμαρος'' να ξεμπερδεύουμε;Καλά,θα μας ζηλέψουν και οι Ισπανοί...

Αμφικτύων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου