Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Έκραξαν άγρια τον βουλευτή Παντούλα σε πανηγύρι στα Γιάννενα




Το Σάββατο 13/8 στο πανηγύρι του χωριού Γρανιτσοπούλα [1 ώρα από τα Γιάννενα] είχε το θράσος να εμφανιστεί ο τοπικός βολευτής του ΜΠΑΤΣΟΚ Παντούλας. Αφού χαιρέτισε κάποιους και εισέπραξε απαξίωση και αγριεμένες ματιές από άλλους, κάθισε σε ένα τραπέζι με την κάμερα που κατέγραφε το πανηγύρι να τον ακολουθεί.

Σε κάποιον που του ζήτησε να φύγει παραπέρα είπε ...
ότι τα άσχημα ήταν αυτά που δεν ψηφίστηκαν [υπονοώντας ότι το μνημόνιο ήταν για το καλό μας]. Όταν ο πρόεδρος της κοινότητας πήγε να αναγγείλει την «τιμή» που μας έκανε ο βολευτής ακούστηκε κράξιμο από αρκετό κόσμο και κάποια γαλλικά, καθώς και ότι είναι ανεπιθύμητος.

Μια κυρία χαρακτηριστικά του είπε πως ο πλάτανος της πλατείας έχει χώρο για κρέμασμα. Καπάκι ζητήθηκε από τα όργανα να παιχτεί το τραγούδι «βροντάει ο γοργοπόταμος» με αναφορά στον Άρη Βελουχιώτη που χορεύτηκε με νόημα από την πλειοψηφία όσων τον γιουχάρισαν. Αμέσως μαζεύτηκε σε ένα τραπέζι λίγο πιο σκοτεινό και μισή ώρα μετά κατά την αποχώρησή του πλαισιώθηκε κατά κύριο λόγο από συνταξιούχους που τον έβριζαν. Ο ένας μάλιστα του έλεγε «φύγε από εδώ ρε μαλάκα που έχεις και τα μούτρα να εμφανίζεσαι»…

Φυσικά υπήρχαν και κάποιοι που πήγαν να τον υποστηρίξουν αλλά άκουσαν και αυτοί διάφορους χαρακτηρισμούς….



πηγή:peripatris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου