Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΤΡΙΚΑΛΑ-ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ RFID ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!Στα μουλωχτά ξεκινάνε και επισήμως το ηλεκτρονικό φακέλωμα!

 

Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ξεκινήσει έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.

 Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως...


"Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος.

Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών".

Με πρόφαση την "ορθή λειτουργία του Δήμου", στα Τρίκαλα αποφάσισαν να βάλουν τσιπάκι στο χέρι των Δημοτικών υπαλλήλων, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τους φόβους μας για επιβολή της ηλεκτρονικής δικτατορίας του φακελώματος, που προωθείται μέσω της "Κάρτας του Πολίτη" και άλλων παρόμοιων "χρήσιμων"... αντικειμένων!

Ρωτάμε τους "υπεύθυνους" του συγκεκριμένου Δήμου:

-Ποιος πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση;

-Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν;

-Γνωρίζουν τις συνέπειες του ηλεκτρονικού φακελώματος και την πλήρη ασυμβατότητά του με τα θρησκευτικά, κοινωνικά και νομικά πλαίσια της χώρας μας;

Πάνε να μας πιάσουν στον ύπνο, εκμεταλλευόμενοι τα "μπάνια του λαού" και την οικονομική κρίση!

ΕΜΕΙΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ "ΚΑΡΤΑ" ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ!


πηγή:hellas-orthodoxy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου