Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ένα ''τιμητικό''αφιέρωμα στους Γερμανοτσολιάδες Χρυσαυγίτες.



Εδώ και περίπου 25 χρόνια,έχει λάβει χώρα μια ακροδεξιά οργάνωση στην χώρα μας,η Χρυσή Αυγή που όλοι την έχουμε ακουστά.Όπως όλοι γνωρίζουμε σε μέσες άκρες,η συγκεκριμένη οργάνωση έχει Ναζιστικό χαρακτήρα και καπηλεύεται τον Ελληνισμό,κάνοντας λόγο για Ελληνική φυλή,λευκή φυλή,κάνοντας λόγο επίσεις σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας όσον αφορά την Ελληνική Ιστορία,που όλα δείχνουν να συνεργάζονται με τους Νεοταξίτες και ιδιαίτερα με τον Υ.Σ.Ε.Ε.που εμπνέει τους 12 θε'ι'στές με διάφορα κατασκευασμένα στοιχεία της Ιστορίας μας,με άμεσο σκοπό να πλήξει την Ορθοδοξία,πληρωμένος από μια εταιρεία που εδρεύει στις ΗΠΑ,ονόματι New Age,θυγατρική  της  εταιρείας Σκοπιά των ΜΤΙ(Μάρτυρες Του Ιεχωβά).Επίσεις παρακλάδια της Χ.Αυγής είναι όπως κάποιοι πατριωτικοί σύνδεσμοι,που εικονικά δεν αποδέχονται την εν λόγω οργάνωση-κόμμα,αλλά ''κατεβαίνουν στις εκλογές μαζί τους για να...νομιμοποιηθούν!!! Συμπεριλαμβανομένου τα πιο πάνω και παρατηρώντας την ροή των γεγονότων σε παγκόσμια,αλλά κυρίως σε Πανευρωπαϊκή κλίμακα,παρατηρούμε ότι

η οργάνωση Χρυσή Αυγή έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τους Νεοναζί,όπως πολλές άλλες ακροδεξιές οργανώσεις στην Ευρώπη,καπηλεύοντας τις πατρίδες των λαών παριστάνοντας τους υπερπατριώτες,αλλοιώνοντας κάθε εθνικό του στοιχείο κάτω απ τον ''χιτώνα'' της Ναζιστικής και ρατσιστικής ιδεολογίας!
 Φυσικά,οι εν λόγω ηγέτες των κινημάτων αυτών ήτε έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις στους Γερμανοτσολιάδες,ήτε είναι παραδόπιστοι και άπατροι,ήτε και τα 2 για να πράττουν τα πιο πάνω.Το μόνο που μπορούμε να συμπεράνουμε με απόλυτη ασφάλεια είναι ότι το φαινόμενο αυτό,εφόσον ΄έχει διαστάσεις πανευρωπαϊκής κλίμακας και λαμβάνοντας υπόψιν μας την απόλυτη μοναρχία των ηγετών των Ευρωπα'ι'κών κρατών,διαπράττοντας κατάχρηση της εξουσίας,της εξουσίας που τους δόθηκε απ' τον λαό,για να αποφύγουν τις έντονες αντιδράσεις και τυχών εξεγέρσεις των λαών και καταρρεύσουν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών αφεντικών τους,στρατολόγησαν τους ρατσιστές ακροδεξιούς για να προσηλυτιστούν οι...ένθερμοι για να αποσβήνονται οι αντιδράσεις των,εκ του ασφαλούς!Δεν αποκλείονται και οι ισχυρισμοί για συμμετοχή και συνεργασία ασφαλίτων! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό των λαών και το αδιέξοδο στους ανένταχτους που παρατηρούν τα πιο πάνω,εγκλωβίζοντας έτσι τις κοινωνίες σε έναν φαύλο κύκλο!

Σε περίπτωση αντίρρησης των Χρυσαυγίτων,θα κάνουμε μερικές ερωτήσεις και θα πάρετε και τις απαντήσεις.

α)ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ;

ΟΡΊΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΦΩΤΌ ΜΕ ΤΟΝ...ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΌ,ΡΩΜΑ'Ι'ΚΟ Η ΤΟΝ... ΕΟΝΙΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΗΜΙΜΑΘΗ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ:



  
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ,ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ:


 ΟΡΙΣΤΕ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ,ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ!

ΦΡΙΚΗ:ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ NAER MATARON:ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΠΟΥ ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ!

"ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΚΥΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ":ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ!



Οι παραπομπές δανείστηκαν απ το ιστολόγιο hellas-orthodoxy


 Amfiktyon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου