Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Νέα επώνυμη μαρτυρία για τις εξελίξεις που έρχονται....


Σας μεταφέρουμε μαρτυρία Έλληνα που ζει στην Γερμανία.

Η μαρτυρία έχει ως εξής:

Στην Εκκλησία που πάω στη Γερμανία (εδώ γεννήθηκα μικρός και εδώ ήρθα πρόσφατα λόγω κρίσης) ήρθε ένας μοναχός την Κυριακή 27/5/2012 από την Ελλάδα.
Με το που τον γνωρίζω αμέσως μετά την λήξη της λειτουργίας και τον ασπάζομαι, οι πρώτες κουβέντες μου, καθώς καταλάβαινα δεν είχε και πολύ χρόνο, καθώς περίμεναν και άλλοι, ήταν:


- Πατέρα έχεις το Όνομα του γέροντος που προφήτευσε όσα θα έλθουν και που εγώ αισθάνομαι ότι τώρα είναι ο καιρός, τώρα θα έρθουν πολύ σύντομα, διότι τα σύννεφα στους Ουρανούς βλέπω.

Και μου απαντάει μεμιάς :

- Όχι μόνο σύντομα , αλλά μπορεί και πριν τις Εκλογές.

Η μαρτυρία μας έγινε από τον κύριο Σκεντερίδη, ο οποίος μας παρακάλεσε να μεταφέρουμε και το κάτωθι:

Να μην βλέπουν την πληροφορία αυτή, αλλά και άλλες πληροφορίες ή προφητείες, ειδικά οι νέοι, και φοβούνται και πανικοβάλλονται.
Ίσα – Ίσα να ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την Πίστη μας στο Κύριο και στους Αγίους μας, και όλοι μαζί ενωμένοι, μια Εκκλησία, να μην φοβόμαστε, αλλά να προετοιμαζόμαστε, διότι όποιος προετοιμάζεται αντιμετωπίζει καλύτερα τις καταστάσεις, από έναν απροετοίμαστο.
Γι’ αυτό ζητώ συγχώρεση από τον Κύριο και από όλους σας αν δεν έπρεπε να πω κάτι ή αν πανικοβάλλω κάποιον. Ο στόχος μου είναι η μετάδοση της Πληροφορίας και δυνατόν η Προετοιμασία .
Ο Κύριος ας με ελεήσει αλλά και όλον τον Κόσμο.
Η φωτογραφία είναι από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Στουτγάρδη και δεν έχει καμία σχέση με την πληροφορία- το γράφω για να μην ψάχνετε, ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία είναι στην διάθεσή μας – αν και δεν νομίζω ότι θα χρειαστούν κάπου.



    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου