Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Όλοι οι άνθρωποι του Σόρος - Το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει...



Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα εκφράζει την μεγάλη απογοήτευσή της για την δήλωση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη περί «Βόρειας Μακεδονίας», καθώς και για την ανακοίνωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, περί «Σύνθετης Ονομασίας»!
Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, ενώ πήραν ευθεία ή πλάγια αντιμνημονιακή θέση ως προς την Τρόικα, έλαβαν όλως περιέργως «φιλομνημονιακή» θέση ως προς τα Σκόπια, ταυτιζόμενοι απόλυτα με την απαράδεκτη γραμμή της Ντόρας και του Γιωργάκη για «Σύνθετη Ονομασία», που σημαίνει αναγνώριση των Σκοπίων με το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» συν κάτι, όπως π.χ.«Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «Άνω ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Βαρδάρη» ή «Νέα Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» και τα σχετικά απαράδεκτα, τη στιγμή που είναι ιστορικά αποδεδειγμένο πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ


Ειδικότερα ο κ. Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο «Αποκαλύπτω» του Κώστα Χαρδαβέλλα στις 30-5-2012, τάχθηκε υπέρ μιας «λύσης» με «γεωγραφικό προσδιορισμό» επί του ιστορικού, ελληνικού ονόματος «Μακεδονία», όπως το «Βόρεια Μακεδονία», που δεν έχει ούτε ιστορικό, ούτε γεωγραφικό, ούτε εθνολογικό αντίκρισμα, ενώ είναι επικίνδυνο εθνικά και απαράδεκτο ηθικά:

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: “…Πρέπει να βρεθεί μια λύση – αναφορικά με το όνομα – κοινής συμφωνίας. Θα σας έλεγα προσωπικά ότιεμένα δεν θα με ενοχλούσε εάν είχαμε και έναν γεωγραφικό προσδιορισμό, προκειμένου αυτή η υπόθεση να τελειώσει… Και τούτο δεν αποτελεί ούτε….”

ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ: “Βόρεια Μακεδονία” ας πούμε…

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: “Ναι”!

Δείτε το σχετικό ντοκουμέντο: http://www.youtube.com/watch?v=FiJolBt_wtY

Θυμίζουμε ότι και το «Βόρεια Μακεδονία» είναι απόλυτα ελληνικό, ακόμη και ως γεωγραφικός προσδιορισμός (που δεν αφορά βέβαια το σύνολο της σημερινής γεωγραφικής επιφάνειας του κρατιδίου, αλλά μόνο το νότιο μέρος του), καθώς χρησιμοποιήθηκε από τους ίδιους τους εκεί αλύτρωτους Έλληνες κατοίκους της περιοχής (Αχρίδα – Μοναστήρι – Κρούσοβο – Περλεπές – ποταμός Εριγών -Καβάρντασι - Στρώμνιτσα – Γευγελή) σε υπόμνημα τους προς τα Ηνωμένα Έθνη, με τίτλο «Η ΑΛΥΤΡΩΤΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και υπότιτλο «ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, προς τους Δημοκρατικούς Λαούς των Ηνωμένων Εθνών, Συμμάχων του Ελληνισμού κατά τον τελευταίον πόλεμον», Θεσσαλονίκη 1946, ώστε η βόρειος Μακεδονία μας να προσαρτηθεί στον ελλαδικό κορμό, από τις Μεγάλες Δυνάμεις κατά το τέλος τότε του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου! Κατά την σχετική παράλληλη προσπάθεια και της Βορείου Ηπείρου…

Ακόμη και τώρα ζουν μάλιστα εκεί 240.000 Έλληνες, ξεχασμένοι, πληγωμένοι και αβοήθητοι, την ώρα που η Ελλάδα θρέφει, φιλοξενεί ή ανέχεται πάνω από 1.000.000 ξένους λαθρομετανάστες…

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Επίσης, ο κ. Τσίπρας, κατά την παρουσίαση του «Κυβερνητικού Προγράμματος» του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των Εκλογών της 17ης Ιουνίου, έκανε στο «Αθηναΐς» την 1-6-2012 την ακόλουθη δεσμευτική, προγραμματική εξαγγελία:

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και εγγυόμαστε να εργαστούμε, προκειμένου να καταλήξουμε σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στη διαφορά για το όνομα της Π.Γ.Δ.Μ., στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Λύση σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις»!

Δείτε το σχετικό ντοκουμέντο: http://www.youtube.com/watch?v=OAFKeSkAtUw

ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ

Εντύπωση προκαλεί συν τοις άλλοις, ότι ούτε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΔΗΜΑΡ, δεν έκαναν καμμία αναφορά, ούτε έθεσαν καν ως προϋπόθεση επίτευξης «Συμφωνίας» με τους Πλαστογράφους, την αφαίρεση των προκλητικότατων, τεραστίων μνημείων του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» και «Φιλίππου», που τοποθετήθηκαν πρόσφατα στα Σκόπια και έχουν εξοργίσει κάθε Έλληνα, Φιλέλληνα και στοιχειώδη γενικότερα γνώστη της Ιστορίας!

Έτσι εμφανίζονται τα δύο κόμματα, που επαγγέλλονται το νέο, το πατριωτικό και το διαφορετικό, να παρακάμπτουν αυτή την κυκλώπεια παραχάραξη και σφετερισμό των ηρώων και πρωταγωνιστών της μίας και μόνης Μακεδονίας των Ελλήνων, την οποία με τέτοιο εξόφθαλμο και προκλητικό τρόπο οικειοποιούνται τα Σκόπια, περνώντας την μέσω Τουρισμού και διεθνών ΜΜΕ ως «χειροπιαστή αλήθεια»…

ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ «ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ»

Είναι φανερό ότι τέτοιου τύπου δεσμεύσεις, σκοπεύουν παράλληλα και τους «ξεχασμένους» ψηφοφόρους του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου», το οποίο στις Ευρωεκλογές 2009 συγκέντρωσε μόλις 4.512 ψήφους, αλλά και όλων εκείνων των απλώς «ελληνόφωνων» που στέκονται ευνοϊκά στην προπαγάνδα και τα «λεξικά» τους και πολλοί εξ΄ αυτών κινούνταν στις τελευταίες Εκλογές «οικολογικά» ή είχαν στηρίξει τον Γιωργάκη, τον οποίο ζωντανεύουν πλέον ανέλπιστα στο συγκεκριμένο θέμα οι δύο νέοι Αρχηγοί!

Είναι γνωστό βέβαια πως σύμφωνα και με τους Δημοσκόπους, η πρωτιά των εκλογών θα κριθεί για ελάχιστες πιθανότατα ψήφους… Αλλά κάτι τέτοιοι ψήφοι, είναι μάλλον ψήφοι κατάντιας και όχι ψυχής και πατρίδας, που απαιτεί ο αντιμνημονιακός αγώνας… Χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς μοίρασμα της Ελλάδας, που δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις και τα ταμεία της, αλλά και η Ιστορία, οι μορφές, οι προσωπικότητές της, που σφράγισαν μάλιστα την παγκόσμια πορεία και εξέλιξη!

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ή ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΕΣ;

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ να αλλάξουν τη συγκεκριμένη θέση τους, ώστε να συμβαδίσουν με το υπόλοιπο αντιμνημονιακό προφίλ τους, διότι από τη μια εμφανίζονται υπερασπιστές της Ελλάδας και από την άλλη παραχωρητές της! Παραχωρώντας με σύνθετο περιτύλιγμα το ιερό όνομα των Μακεδόνων!

Καλούμε επίσης, τις πατριωτικές προσωπικότητες και τις πατριωτικές συνιστώσες που μετέχουν ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως το ΔΗΚΚΙ, να αντιδράσουν και να απαιτήσουν την επαναφορά στην ορθή εθνική θέση, που αποφάσισαν οι Πολιτικοί Αρχηγοί (και ο Συνασπισμός) το 1992 και επισφράγισαν τα παλαιά και νέα Συλλαλητήρια του Ελληνισμού σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ τη στηρίζουν 372 διεθνούς φήμης Ακαδημαϊκοί!

ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ «ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ»

Εφιστούμε την προσοχή του ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, διότι με τέτοιες αψυχολόγητες και εθνικά επιβλαβείς ενέργειες και θέσεις, «ρίχνουν νερό στον μύλο» στης «Χιτλερικής Αυγής», την οποία όλοι οι αληθινοί και καλλιεργημένοι Έλληνες έχουμε ιερό χρέος απέναντι στους τάφους, τους κίονες και την αρετή των προγόνων μας να απομονώσουμε και να απενεργοποιήσουμε!

► Για την Ιστορία θυμίζουμε στους θαυμαστές του Χίτλερ και τους αφελείς και παγιδευμένους ψηφοφόρους τους, ότι ο Χίτλερ με την εισβολή του στην Ελλάδα, παρέδωσε στους Βουλγάρους την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, από Στρυμόνα έως τον Νομό Έβρου, συν Αλεξανδρούπολη, Θάσο και Σαμοθράκη, σαν ανταμοιβή στην προσχώρηση της Βουλγαρίας στον Άξονα!

Η δε Βουλγαρία, προσάρτησε παρανόμως τις ελληνικές περιοχές στη Βουλγαρική Επικράτεια και εφήρμοσε κυριολεκτικά Γενοκτονία κατά των Μακεδόνων και Θρακών, θέλοντας να εκβουλγαρίσει πλήρως τα άγια μέρημας! Ο Ελληνισμός αντιστάθηκε και εκεί με 50.000 περίπου θύματα και χιλιάδες εκτοπισμένους αλλά και πρόσφυγες, που κατά την προσπάθεια δραπέτευσής τους προς τις «γερμανοκρατούμενες» ελληνικές περιοχές, έβαψαν κόκκινο με το αίμα τους τον Στρυμόνα!

Αλλά τότε επίσης, το 1941, οι κάτοικοι των Σκοπίων, υποδέχτηκαν τους Γερμανούς σαν φίλους κρατώντας το πορτραίτο του Χίτλερ, αλλά και τους Βούλγαρους σαν ελευθερωτές με το πορτραίτο του Βούλγαρου ΒασιλέαΒόριδος, με ένα μάλιστα μεγάλο αίτημα πάνω σε χάρτη:την παράδοση της Μακεδονίας μας στους Σκόπια για την δημιουργία «Ανεξάρτητης Μακεδονίας» μέχρι τον Όλυμπο και το Αιγαίο…

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ

Καταληκτικά, καλούμε ιδιαιτέρως τον Μακεδονικό Ελληνισμό, να αντισταθεί με κάθε θεμιτό μέσο και τρόπο στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας με τη μορφή απλής ή σύνθετης ονομασίας, αλλά να αντισταθεί παράλληλα και στην καπηλεία, σφετερισμό και πλαστογράφηση της μεγαλύτερης ελληνικής αρετής, που δεν είναι άλλη από την αγνή Φιλοπατρία! Και Φιλοπατρία οι Μακεδόνες έχουν αποδείξει πως διαθέτουν πελώρια!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Σε περίπτωση δε, που το θλιβερό πολιτικό σύστημα επιχειρήσει να προχωρήσει σε αναγνώριση των πλαστογράφων με ονομασία που να εμπεριέχει το ιερό και αδιαπραγμάτευτο ελληνικό όνομα «Μακεδονία», σε οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, απλή ή σύνθετη, η Επιτροπή θα ενεργοποιήσει άμεσα την ιδέα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, για την υπεράσπιση των ιερών και οσίων μας που δεν σεβάστηκαν οι μεν και εκμεταλλεύτηκαν οι δε, επειδή η Μακεδονία μας έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μπορεί να ενώσει και να αναγεννήσει όλους τους Έλληνες, αλλά και να μεγαλύνει, να δυναμώσει και να δοξάσει την Ελλάδα στα πέρατα της Οικουμένης!

Aσυμβίβαστα για το Όνομα, τον Ελληνισμό και την Ιστορία μας
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Θεσσαλονίκη, Μακεδονία,3 Ιουνίου 2012 μ.Χ

   πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου