Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Στο πλευρό του 22χρονου που καθάρισε την κοινωνία από έναν εγκληματία Αλβανό ο δήμος Παιανίας!



Στο πλευρό του 22χρονου, που σήμερα τα ξημερώματα πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο δράστη, που είχε διαρρήξει νωρίτερα το σπίτι της οικογένειας του μαζί με δύο συνεργούς, βρίσκεται ο δήμος Παιανίας. Ο αντιδήμαρχος της περιοχής Χρ. Δάβαρης εξέφρασε σε δηλώσεις του στον Βήμα 99,5 την πρόθεση ο Δήμος να υπερασπιστεί τον νεαρό ως μια κίνηση στήριξης.

«Όλη η κοινωνία της Παιανίας θα βρεθεί δίπλα στο νεαρό, στον συμπατριώτη μας και φίλο μας» δήλωσε ο κ. Δάβαρης, επισημαίνοντας μάλιστα ότι σε αυτή την κίνηση στήριξης
«ο δήμος θα είναι πρωτοστάτης σε έναν άνθρωπο ο οποίος επί ένα τέταρτο είδε τη μητέρα του να έχει ένα μαχαίρι στο λαιμό».


«Η δημοτική αρχή θα βρεθεί στο πλευρό του για τον εξής λόγο: γιατί εμείς τυχαίνει να γνωρίζουμε την κοινωνία μας, τυχαίνει να γνωρίζουμε την οικογένεια, τυχαίνει να γνωρίζουμε τους ανθρώπους και το υψηλό ποιόν του παιδιού αυτού», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον κ. Δάβαρη, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στην οικία του 25χρονου δύο φορές μέσα σε λίγη ώρα. «Ήρθαν, όταν κατάλαβαν ότι τους αντελήφθησαν οι ιδιοκτήτες έφυγαν, και μετά από τρία τέταρτα ξαναγύρισαν στο ίδιο σπίτι», είπε ο κ. Δάβαρης.

«Σήμερα, σε μία κοινωνία που ζούμε, που είμαστε στο έλεος της λεηλασίας και της κακοποιίας πρέπει να ξέρουμε και ποια είναι τα όπλα τα οποία θα αμυνθούμε. Εμείς, σαν δήμος, έχουμε τη δυνατότητα και προσπαθούμε με τον πιο σωστό τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση.
Αλλά ένας άνθρωπος ο οποίος βλέπει στο σπίτι του ξένους ανθρώπους με ένα μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας του και με την απειλή ότι 'θα σας καθαρίσουμε', από 'κει και πέρα το μυαλό σου σαλεύει», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην ενέργεια του νεαρού να καταδιώξει και να πυροβολήσει τον 43χρονο, ο κ. Δάβαρης είπε: «Δεν είναι κάτι που το ασπαζόμαστε, αλλά είναι μία άμυνα. Σε αυτόν τον πόλεμο -επιμένω και το υπογραμμίζω- που σήμερα γίνεται κατά των κακοποιών και κατά της κατάστασης που έχουμε βρεθεί, είναι μία άμυνα».

Ο νεκρός Αλβανός και ο συνεργός του παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και αμέσως άρχισε να ηχεί ο συναγερμός ενώ οι δράστες είχαν μπει ήδη μέσα στο σπίτι και είχαν ακινητοποιήσει το αντρόγυνο και τα δύο τους παιδιά.

Ο ένας εκ των δραστών με τo μαχαίρι στο λαιμό, ζήτησε από τη γυναίκα να απενεργοποιήσει το συναγερμό ενώ ο ένας από τους γιους της οικογένειας συνεπλάκη με τους δύο κακοποιούς.

Κάτω από τις συνθήκες αυτές, οι δράστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι, ενώ οι περίοικοι είχαν ξυπνήσει από τις φωνές και είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι περίοικοι εντόπισαν τους δύο Αλβανούς με αποτέλεσμα τον έναν να τον ακινητοποιήσουν και την ίδια στιγμή ο ένας από τους δύο γιους της δεύτερης οικογένειας να πυροβολήσει δύο φορές στον αέρα. Στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει τον δεύτερο Αλβανό τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.




    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου