Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ!







Παρακολουθούμε με υπομονή εδώ και πολλούς μήνες τις αποφάσεις,τις νομοθεσίες και τις αντιδράσεις των Βρυξελλών για την χώρα μας,καθώς και τις κινήσεις των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στην αν.Μεσόγειο.Δεν θέλουμε να πάμε στο μεταφυσικό,όμως ως χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας στις προφητείες,στις συμβουλές και διδαχές των πατέρων της Εκκλησίας μας.Έχοντας στον νου μας όλα αυτά,συνειδητοποιούμε πως τα κομμάτια του παζλ σιγά-σιγά αρχίζουν να μας δίνουν την εικόνα πως,πολύ σύντομα θα έχουμε θερμές εξελίξεις στον Ελλαδικό και ευρύτερο χώρο της αν.Μεσογείου.


 Μακάρι να κάνουμε λάθος,αλλά:


Βλέπουμε κατόπιν σχεδίου των Δυτικών δυνάμεων πως,έφεραν την χώρα μας σε κατάσταση εκτάκτου οικονομικής ανάγκης με τις επακόλουθες νομοθεσίες περί μισθών και γενικότερα τις οικονομικές νομοθεσίες.
 Οι ''φίλοι'' μας από απέναντι να πραγματοποιούν ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα ύψους 52 δις δολ,πράγμα που τους καθιστά κατά πολύ ανώτερους σε στρατιωτική δύναμη σε σχέση με εμάς,αφού άλλαξαν ριζικά ολόκληρη την δομή και την εικόνα του στρατού τους,ενώ προηγουμένως εμείς εξοπλιστήκαμε με...στραβά υποβρύχια που δεν είναι ικανά ούτε για...βόλτα.
 Από πέρσι στην Νατοική βάση του Τυρνάβου Λάρισας εγκαταστήθηκαν ταξιαρχίες με τους καλύτερούς μας φίλους!Βούλγαροι,Αλβανοί,Τούρκοι και Σκοπιανοί με διοικητή ΣΚΟΠΙΑΝΟ!(''Θα πάθετε πολλά από ρέμπερλο στρατό''-Κωσμάς ο Αιτωλός).

 Από πέρσι το καλοκαίρι ο στόλος των απέναντι καθώς και άλλων δυνάμεων όπως Ισραήλ,Ρωσίας και ΗΠΑ αρμενίζουν στην αν.Μεσόγειο (''χιλιάρμενο'') αλλά και οι στρατοί ξηράς έχουν λάβει ήδη τις θέσεις τους όπως:Οι Τούρκοι μετέφεραν από πέρσι ισχυρά στρατεύματα στον Εβρο,πριν μερικές εβδομάδες μετέφεραν ακόμη περισσότερα,ακόμη και στα παράλια.Συνολικά τα 3/4 του στρατού τους βρίσκονται εκεί και περιμένουν...Τί άραγε;;;Δεν είμαστε αφελείς να πιστέψουμε ότι μεταφέρθηκαν τόσα στρατεύματα για μια σειρά ασκήσεων.Άλλωστε,τα στρατεύματα του Έβρου θα έπρεπε από πέρσι να είχαν τραβηχτεί στα μετόπισθεν αλλά όχι μόνο παρέμειναν,αλλά ενισχύθηκαν!
 Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι από πέρσι η εφημερίδα Πράβντα αναλύει συνεχώς σενάρια πολέμου με την Τουρκία.Οφθαλμοφανή προπολεμική προπαγάνδα,προετοιμάζει τους πολίτες για μια μελλοντικά πολεμική κατάσταση. 
 Πράγματι,ένα χρόνο μετά,όπως αναρτίσαμε σήμερα,οι Ρώσοι κατέβασαν στρατό στην Συρία,πράγμα που ''στριμώχνει'' την Τουρκία στα νώτα,αφού μένουν ακάλυπτοι και άμεσα απειλούμενοι.


 Το μήλον της Έριδος;Φυσικά η Ελλάδα,αφού με αφορμή τον ορυκτό μας πλούτο που άπαντες τον θέλουν απεγνωσμένα,μας χρεώσανε με το γνωστό τέχνασμα για να μας τον κατασχέσουν!
 Έδωσαν χρήματα στις τράπεζές μας (τυπικά) και υπεγράφη η εκποίηση της εθνικής μας περιουσίας και μόλις αναδειχθεί κυβέρνηση,προχωράνε σε άμεσες κατασχέσεις,αφού η νέα κυβέρνηση θα αναγγείλει πτώχευση!
 Σε περίπτωση που δεν ανακηρυχθεί κυβέρνηση που να τους εξυπηρετεί,τότε η στρατιωτική επέμβαση είναι δεδομένη,θα τα πάρουν με την βία χρησιμοποιώντας την Τουρκία.Αυτό όμως είναι το περιτύλιγμα της κατάστασης.Κανείς τους δεν θέλει την Τουρκία στο παιχνίδι.Την τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί!Οι Ρώσοι είναι στο κόλπο για να την αφανίσουν.Πράγματι,όπως προανήγγειλαν οι πατέρες της Εκκλησίας μας,οι Τούρκοι θα εξαφανιστούν από τον χάρτη!Την ''πίτα'' την θέλουν χωρίς την Τουρκία στη μέση.
 Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τον λόγο ότι υπάρχουν εθνικόφρονες στον Ρώσικο στρατό,θα παρακούσουν εντολές από άνωθεν και θα χτυπήσουν και δυνάμεις του ΝΑΤΟ,θα εξαπλωθούν μέχρι το Ιράν και το ΝΑΤΟ θα αντεπιθετιθεί!Όπως ακριβώς ερμήνεψε ο γέροντας Παΐσιος!Έτσι θα ξεσπάσει παγκόσμια σύρραξη.

 Όλα τα παραπάνω αποτελούν μεν σενάρια,όχι όμως επιστημονικής φαντασίας.Το σίγουρο είναι ότι θα πιαστούμε στον ύπνο,αφού οι Έλληνες είναι απορροφημένοι στην φτώχεια τους,στα προβλήματά τους γενικότερα και κυρίως έχασαν την πίστη τους στον θεό...

 Διεύθυνση freedomhellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου