Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!"



«Η Δημοκρατική Αριστερά πρέπει να είναι στην κυβέρνηση», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει η χώρα σε τρίτες εκλογές.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στη νέα κυβέρνηση είναι επιβεβλημένη, καθώς όπως εξήγησε, όσο ευρύτερη είναι η σύνθεση αυτής της κυβέρνησης τόσο καλύτερα θα γίνει η επαναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους μας. «Όσο περισσότερους Έλληνες εκπροσωπεί αυτή η κυβέρνηση, και καλύτερα θα διαπραγματευτεί με τους έξω, αλλά και πιο μεγάλη εμπιστοσύνη θα δώσει στους μέσα», σημείωσε.

Υπενθύμισε ακόμη ότι ο κ. Κουβέλης διαμήνυε στην προεκλογική του εκστρατεία ότι θα δώσει λύση, και έλαβε, όπως είπε, την πολιτική έγκριση του εκλογικού σώματος για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση.


ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ" ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΡΙΑΝΟΥ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!


"Ελληνίδα" κατά τον πατριδέμπορα είναι η Ρεπούση ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΛΠ!


"Έλληνας" και ο χασισκλής χριστιανομάχος Ψαριανός που υβρίζει συνεχώς την Ορθόδοξη Εκκλησία!

Γιατί όμως τόση πρεμούρα να είναι ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ο Κουβέλης - που θέλει να ονομαστούν τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία" - στη νέα κυβέρνηση;


Τι σχέση έχει το Κ.Ι.Σ και ο Ζαν Κοέν με αυτά, ξεφτιλοπατριώτη Γεωργιάδη;;;

Φαίνεται πως τα...πατριωτικά γραμμάτια, άρχισαν σιγά - σιγά να ξεπληρώνονται...!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Στηρίζουμε παλλαϊκά ΡΕΠΟΥΣΗ για υπουργό Παιδείας

    http://www.youtube.com/watch?v=VJzFlEItMUU

    ΑπάντησηΔιαγραφή